14 CM

  HEJ...Jag vill med glädje tala om att jag har minskat 14 cm runt midjan,som inte kan kallas midja utan traktordäckstation. Men jag har gått me i viktväktarna och det är häftigt.
Jag äter allt som all äter,men mindre. jag äter inget godis, men det är självvalt. Jag äter inte socker i maten eller socker till maten. Känner att jag orkar gå utan problem nu igen och går fortare än jag gjorde för ett par veckor sedan. Igår klippte jag gräset till och med efter det jag varit ute med hundarna på långpromenad. På lördag ska vi ut och gå med hundar med Lola. se om det blir föresten, det kanske inte kommer någon. Idag ska jag in till vrinnevisjukhuset, ta ett cellprov. jag hoppas det ser bra ut, annars blir jag ledsen i ögat.
Ja jag har opererat mig tre gånger nu så jag är lite trött på det nu. Jag tänkte åka ner och hälsa på Ninna med i veckan, jag hoppas det kan bli i morgon. jag har en massa saker att fixa i helgen då Roger fyller 55 år på söndag.Vet inte om det kommer någon, men jag vet att han vill ha smörgåstårta i allafall. då får jag fixa det på lördagkväll... vad jag ska köpa till honom vet i katten, jag vet vad han skulle behöva, men det handlar om pengar i detta fallet. Nu finner jag inte mer att skriva om för stunden, så vi ses när vi ses...tjingeling....Margitha

 

 

  • 40 visningar

Gillar

Kommentarer