13500 steg

Ja idag blev det extra mycket steg.. jag känner mig lite stolt över det. vi gick långpromenad. Sen klippte jag gräsmattan. och så har vi fixat vindrutespolningen på hondan. Så hat jag städat lite hos kaninerna..
Idag när jag ställde mig på vågen såg jag att jag gått ner något kg. kan ju inte äta mat ju. dricka mat bara. eller lätt tuggat mat. potatismos eller pannkaka  lite tjatigt.  Så då blir det lite nuttrilett i stället.
jag ska till dietisten den 31 så jag hoppas på nedgång. och ändring av medicineringen att den gör sitt med. Men det är väl för liten höjning så det kanske inte märks av. men men den som väntar får se.. Idag är jag ganska mör i kroppen. höfterna skriker av smärta... Nu ligger jag I sängen och skriver lite och väntar på att klockan ska gå.  nämligen så fyller zarah 31 år i morgon.
Idag är det årsdag för barnens pappa.. Han gick bort 15/5-15
det är ju några år sedan. Blir 16 år idag alltså.. Så sjukt att det är så länge sedan.
i morgon är det Söndag... på onsdag får hag hem chinchilla pellets. 959 kr för 25 kg. det räcker ett bra tag.
Så köpte jag kaninpellets igår. Så nu klarar sig djuren sig.
jag har gjort en skadeanmälan till folksam för Rogers Borelia han hade för 6 år sedan. dom har inte ringt ännu. men det gör dom nog på måndag.. ja just det jag skickade efter ett par nya skor.. 399 kr snygga med... svarta med lila på. nu ska jag avrunda. jag ligger och fryser.
Så god natt alla..

Gillar