10000 steg

Ja idag tog jag 10000 steg jag är glad över det då jag har haft så mycket sorg och smärta I kroppen. jag har haft en hyfsad dag. frukost kl 7 lunch kl 13 middag kl 17
Så det har gått bra. sen blev det en promenad på 2 km jag har haft så jävla ont I mina ben och rygg och armar. Så jag har haft en känsla som att överkroppen ligger direkt på benen. skrapar i varandra. det gör så jävla ont. Sen har jag haft värk i från fingrar till armvecket. Lite värk i övre delen av armen med. men inte lika ont. Idag har vi även sågat lite ved. jag har städat lite bland kaninerna. bytt burar för ciara och hennes bebisar. dom fick flytta till lisas stora bur. Men det är bara tillfälligt. dom är ju 10 st i den buren så då behöver dom ytan. lisa är inte lika glad på mig. hon fick en liten lägenhet.
Nu sitter jag I sängen och ska snart sova. tagit mitt sista penselin för idag. Men det är bara 3 dagar som jag tagit än.
Roger har fått papper om covid vaccin han ska ringa och se om han får en tid för att ta den.  Tyvärr kan inte jag få den då de håller sig i ålder. Då spelar det ingen roll om man lever ihop. 
Ja ja ska jag få det så ska jag väl. jag vet inte om jag dör av covid. Man kan ju alltid hoppas man överlever.
Så nu slutar jag skriva för i kväll. ses en annan dag.

  • 12 visningar

Gillar

Kommentarer