10 och 9 år

Ja vi firar 10 år sedan vi träffade varandra . Vi kände varandra innan och så. men det var den dagen vi blev tillsammans. så det har gått fort dessa år. redan 10 år helt sjukt, Vi har hunnit med en del på de åren. ..Sen den 10/10 kl 10:10 förlovade vi oss i sängen faktiskt. Han sjöng min och hans låt Bär min ring. Ja det var tider det. vi fick en flaska champagne av Mia den drack vi på kvällen Jag kommer ihåg att Rogers Mor blev så glad över att vi förlovade oss. och att hon blev glad när vi sa att vi skulle gifta oss. Tyvärr hann hon aldrig vara med på bröllopet. förutom själsligen då hon har namnsdag den dagen vi gifte oss ( Ellen)...Men hon visste om att vi skulle gifta oss och hon hann få inbjudningskortet . Så långt var hon med. Idag har faktiskt min Far namnsdag (NILS) Han hade nog blivit glad att jag kom ihåg den dagen och jag hade firat honom med så klart.. Men han finns inte hos oss längre...På fredag ska jag ha middag hemma här hos mig. Det ska bli kul,Jag har förberett saker och ting, det blir Hasselbackspotatis, fjärillskottlet Kantarellsås. sallad. efterrätt blir det päronpaj med vaniljsås. ev blir det förrätt.men jag vet inte vad än, men det låter jag vara osagt. Ja så har jag haft kontakt med ett medium ang mina rivmärken och blåmärken på min ena arm...Jag fick en vägledning av et halvår framåt. och det såg ju lovande ut. förutom två saker. men det hoppas jag att det inte blir av. Det värkar lite obehagligt. svartsjuka fruntimmer och karlar, Känner inga karlar i närheten som skulle bli svartsjukMen men, den som väntar får se.

Så fick jag vet en annan sak här i går och det var lite sorgligt, men det kan jag inte gå in på här. Vill inte att hon ska läsa det här. utan att veta att jag får det.. Jag hoppas bara att det är fel. och att det går åt rätt håll..

Nu ska jag inte skriva mer för i dag.Har lite annat att göra. ska väl städa lite, antar jag. sen ska jag till sörping och handla lite saker som blev bortglömt igår-

Så ha det bärst nu alla glada...

  • 56 visningar

Gillar

Kommentarer