1 vecka sedan Katterna gick bort

Så sjukt att det redan gått 1 vecka. shaggy på morgonen den 1 april. och zacke på eftermiddagen den 1 april  helt galet. vem vill mig så illa. jag kan inte släppa att han skulle bli påkörd. Han som var så duktig vid vägen. gick vid vägren. Men nu skulle han väl korsa vägen. och då kom en bil eller lastbil och körde på honom.  han var inte skadad. Han var fin tack och lov. varm med. Så det hade hänt strax innan. vid 18 tiden.
shaggy hände det på morgonen. vid 6 tiden. Jag pratade med honom strax innan sex. Sen när kl ringde så hade han somnat in.
Så dom ligger på samma ställe. och har nog funnit varandra. tillsammans med lillebror isidor. Han gick bort först. och vi trodde snuttis skulle gå först av alla katter vi hade. Men han och musse mår bra. Snuttis saknar nog Zacke. för zacke tvättade snuttis i öronen och lite så. Men ny blir det inte så.. musse är den som blivit kartigast nu. förut var han rädd för shaggy.
Ja det blir inga katter här mer. orkar inte med det nu. jag vill ha en nakenkatt om jag ska ha en katt. Så det lär ju aldrig bli nått sånt.
Nu ligger jag I sängen ska sova snart. i morgon ska jag till vårdcentralen med mina bensår. hoppas dom kommer på varför jag får dom hela tiden. och så har jag fått som hugg i ryggen känns mot lungan. hugger till ibland. Men jag tror det är all stress son bryter ut. på ett eller annat sett. Nu ska jag avrunda. ha det gott.. 

  • Vardag
  • 25 visningar

Gillar

Kommentarer