1 årsdagar

Ja idag har jag två 1 årsdagar. Ett år sedan jag slutade dricka alkohol. Ett år sedan jag tog en himla massa tabletter och inte mådde så bra psykiskt.
Det är inte mycket att minnas kanske, men jag vill påminna mig själv då jag är glad att jag lever i dag. Jag mådde dåligt denna period. Hade sådana depressioner. .
Jag fick medicin mot det, men den gjorde att jag gick upp i vikt, Nu har jag gått upp det jag lyckades gå ner till vi gifte oss.... så välja mellan pest och kollra.. Jag mår dåligt av vikten. Så jag slutade med den tabletten nu för en månad sedan. så jag hoppas jag kan gå ner i vikt igen.
Men som det känns nu är det svårt.Hur lätt som helst att gå upp,men så svårt att gå ner.
Men den dagen hade jag drukit massa med så när jag tog tabletterna blev det väldigt stark effekt. Så jag fick åka ambulans till sjukan och fick aktivt kol... Var inget vidare alls. Jag blev kvar där över natten och halva dagen. Men fick åka hem i alla fall, Dom ville egentligen lägga in mig.. men jag slapp det. Jag har ju mina djur att ta hand om.
Men i den vevan slutade jag dricka med. Jag har inte tagit en droppe. Dom erbjöd mig att få antabus. Men jag tackade nej till det, ville köra utan hjälp medel. Och det har gått bra. Jag har haft lite sug efter att smaka något gott vin,men har inte gett med mig. Nu är det bättre med det suget.
Jag behövde ju inget hjälp medel när jag slutade röka, så varför ska jag behöva det när jag slutar dricka.
Imorgon är det inte vilken dag som helst Utan det är Mia 50 årsdag. Snuttis och Zackes 15 årsdag. och Pappas 8 årsdag sedan han lämnade oss. Det är mycket jst denna dagen. men tur att det mesta är glädje... Snart är det årsdagar för min slutning av cigg med, den 11 maj är det 8 år sedan.
Den 10 maj skulle min bror ha fyllt år. Ronny alltså.
Den 28 maj 5 år sedan min andra bror Tog livet av sig.
Men den 8 maj Är det min äldsta dotters 32 årsdag. Och den 16 maj min yngsta dotter 30 årsdag....
Den 15 maj 2005 Dog Barnens pappa. Så som ni ser är det en konstig månad för oss. Vart man är kollar så finns det något att förknippa den med, Jag tror vi begravde Rogers Mamma den 15 maj 2018
Ja nu ska jag inte ha flera datum, det räcker med de som är. Så det finns en del att komma ihåg.
Nu ska jag ner och tända pannan. och sedan ut en sväng,passa på när det är fint väder. Det skulle bli regn i dag senare som jag såg. Så bäst att passa på. Ps i morgon ska min bil till verkstaden och byta ventil i växellådan. I går var vi faktiskt i väg med skräp till returpunkten och köpte ägg. Och i Lördags var vi Hos Sandra och Roger hjälpe till med hennes cykel. Så det blev lite gjort i helgen.
Ha det så bra nu tills vi ses igen

  • 72 visningar

Gillar

Kommentarer