Hei! Endelig søndag?? Vanligvis så bruker jeg å ha sykeste sammenbrudd på søndager. Er vell sånn for de fleste? Søndag er den mest følsomme dagen hvor alle følelsene man har bygd opp gjennom uken slippes løs. Idag har faktisk vært en bra dag for meg! Selvom livet har sine nedturer iblandt syns jeg det er ekstra viktig å løfte frem de dagene som faktisk er bra! La oss ta med oss videre de sakene som gjør oss glade og la de dårlige ligge igjen i uken som gikk. Jeg har som sagt jobber denne helgen. Skulle egentlig jobbet denne natten også men de jeg jobber hos var syke, nå skal vi se hvor lang tid det tar før jeg også får det. Har faktisk hatt litt vondt i halsen idag, men! Som sagt vi skal løfte frem de gode sakene ikke de vi klager over. Idag har jeg vært hos besteforeldrene mine nesten hele dagen! Vi har sett på ski, spist middag og fastelavens boller. Jeg har en svensk kjæreste, noe som gjør meg litt ekstra på hugget i kampen mellom Norge og Sverige. Det er vell ikke til å legge skjul på at vi nordmenn elsker landet vårt ekstra mye når vi slår svenskene i sport?

I skrivende stund ligger jeg nydusjet i sengen min med en kopp tè og litt Viaplay. Jeg har sett The Walking Dead før men jeg er helt hekta igjen! Serien er så spennende til enhver tid. Blodet og alle zombiene kan bli liiitt mye iblandt. Men når man ser Glenn og Maggie sammen blir vell alt egentlig verdt det. Jeg håper du sover godt i natt og får en fin uke!

Lykke til!

#nouwinfluencer #nouw30daychallenege #vegan #30daysnouwchallenge #norge #dailymotion #mote #seriebloggen

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

God morgen! I natt har jeg jobbet og nå sitter vi med frokosten foran TV-en. Denne helga her kommer for det meste å bil tilbragt med jobb og skole. For et interessant liv... På søndag skal jeg trolig gå på skøyter med jentene i Skien, det gleder jeg meg virkelig til. Det har snødd her i snart to dager, misforstå meg rett. Jeg ELSKER snø, men ikke her i byen. Alt blir kaos, og for å ikke snakke om de ubrukelige bussene. Jeg bor jo på hybel når jeg er her, noe som betyr at jeg er avhengig av bussene for å komme meg rundt. Såå tåpelig når alt av busser er forsinket og innstilt. Her er det uten tvil rom for forbedring farte. Idag etter jobb skal jeg enten en tur til byen å se på litt klær eller på biblioteket for å gjøre lekser. For en variasjon? Jeg burde vell egentlig reist for å gjøre leksene mine, men er så utrolig lite motivert til å analysere Wergeland og Wellhaven. Uansett hva du holder på med idag, så håper jeg du får en fantastisk lørdag!

#lørdag #healthy #nouw30daychallenege #smoothiebowl #newin #haul #diy #travel #resa

Likes

Comments

Hei alle sammen! Nå er det et par dager siden jeg sist skrev noe. Har vært så utrolig hektisk med skolen og jobb. Trenger virkelig en pause nå, kroppen sier stopp, og da er det lov å stoppe! Heldigvis kommer hjertet mitt neste uke, og da får jeg en etterlenget pause med den aller beste jeg vet. Avstandsforhold er virkelig noe dritt, til tider. Nå har jeg vært i et avstandsforhold i snart et år, men hver gang vi møtes blir jeg bare påminnet om hvor mye det faktisk er verdt det. Det finnes ikke noe bedre enn å springe mot sin kjære og klemme ut all smerten fra tiden man har vært fra hverandre. Det er i slike øyeblikk alt i livet begynner å gi mening. Men også de værste øyeblikkene, som når vi må si hadet til hverandre, og det kommer nye tunge uker uten hverandre. Nå skal jeg hvertfall hjem, som jeg gleder meg! Tror faktisk jeg til og med skal unne meg selv en powernap før resten av familien kommer hjem.

Til deg som ikke ser like lyst på livet akkurat nå som jeg innbiller meg selv at jeg gjør. Det kommer til å bli bedre! Fokuserer på de små tingene i livet, de små gledene. Men noen ganger er ikke dette tilstrekkelig nok, og man finner ikke gleden man leter etter. Jeg finner meg selv ofte i samme situasjon, og jeg vil gjerne dele med dere mine aller beste tips. Husk, alle trenger noen.

Musikk: Det finnes vell ikke et mer standar tips til å føle seg bedre enn musikk. Jeg er av den type person som nesten tror at musikk kan løse all verdens problemer. Litt munter/rolig musikk kan gi et smil på selv de mørkeste dager. Ta deg god tid! Du vil finne de rette låtene.

Minner: Selvom jeg kanskje har det dritt her og nå, så har ikke livet mitt alltid vært sånn. Det finnes glede og positivitet i alle menneskers liv, finner du den ikke? Dykk dypere

Underhold deg selv: Den som sa at lykke Ikke kan kjøpes har aldri hatt ett abbenoment på Netflix/Viaplay. Det finnes ikke en bedre tidstyv enn serier og filmer. Underholdningen tar deg vekk fra dit eget liv og lar seg leve gjennom noen fiksjons karakterer sine liv. Fantastisk!

Husk at du er bra nok, klem

#nouw30daychallenege #fashionpsychic #travel #resa #psykiskohälsa #follow #mote #sverige #norge

Likes

Comments

Hei! Denne lørdagen har blitt brukt til masse lekser og prøve øving, rydding av rom. Jeg og mamma gikk en skitur ikveld like ved her vi bor. Jeg tilhører den kategorien nordmenn som gjerne vil så mye ut av Norge som mulig. Men det er utrolig lite som er bedre enn å se de hvite fjellene kontrastere mot den mørkeblå himmelen. Idag har jeg også fått ordnet med kaninen min! Vi har et lite hus i Hagen hvor vi har alt av dyr (Såklart er det varme der) men jeg syns så synd på den lille kaninungen som er der ute i det skumle huset. Jeg har fikset et bur til kaninen så den kan bo inne hos meg fram til det er varmere ute. Lille nussingen er jo ikke annet enn skjønn!

#norge #vinter #ski #mote #livsstil #reise #interiør

Likes

Comments

Hej og god morgen! Idag er jeg hjemme hos familien og ikke i leiligheten. Er så deilig med litt tid hjemme innimellom. Idag starter jeg på skolen klokken 12 og har bare aktive fag. Så utrolig deilig på en fredag! Planer for helgen er ikke stort annet enn lekse/prøve plugg. Kanskje jeg til og med klarer å få klemt inn en liten skitur! Må virkelig nyte snøeen mens den fortsatt er her! Og snart er det vinterferie! Herregud som jeg gleder meg. Er så mye spennende og etterlenget som kommer opp nå!

Likes

Comments

Hejsann hoppsan! I høst var jeg på en tur til Frankrike med skolen. Vi reiste til regionen Franche Comtè og mer spesefikk en liten by som heter Besancon. Det bor litt over 100 000 mennesker i byen. Selve byen er bygd rundt et stort "chatel" som er en gigantisk festning som ser ned på byen. Byen spilte en viktig rolle under romeriket og selveste Victor Hugo som skrev "Les Misèrables". Jeg elsker musikaler og jeg vet uten tvil at dette virkelig er min favoritt musikal. Når vi besøkte Besancon var vi i Victor Hugos hus. Huset hans er gjort om til et museum hvor hans første utgave av musikalen er stilt ut. Snakk om en drøm som virkelig går i oppfyllelse! Jeg ble virkelig forelsket i denne lille byen og tok ekstremt mange bilder. Hele turen startet som et levende kaos da vi ikke kom oss på det første flyet vårt. Turen startet som kaos men endte opp med å bli en fantastisk opplevelse. Jeg skal begynne å skrive en reiseguide for den lille byen, gled dere!

#frankrike #reise #glede #semester #travelguides #fly #life

Likes

Comments

På den seneste tiden har jeg blitt så forelsket i nordic folk listen på spotify. Det er en liste med musikk fra Norge, Island og Sverige. Islandsk musikk er så utrolig fint å høre på og selve klangen i melodien er til å bli forelsket i. Jeg har aldri vært en stor fan av norsk musikk (som blir synget på norsk) men akkurat artisten Siv Jakobsen. Hun er som en urørt skatt som folk ikke har rukket å høre enda. På tunge regn/snø dager som denne er det lite som føles bedre enn å skru musikken på fullt mens regndråpene renner omkapp nedover bussruta.

Likes

Comments

shoutout til deg som faktisk er der når alle andre har reist.

Likes

Comments

How to deal with life when there´s no one there with you? Why should we even bother to try to succeed when there´s no one there to congratulate us when we succeed. Why should I even attend school when I know that there´s no way I´m going to pass my classes. What should I do when I hear girls whispering about how much they hate me? What is really the true meaning of life? Why are we even here? Am I even a real human being or is this life an imagination?

All the questions above are normal thoughts rushing through my head constantly, or maybe not when I´m sleeping but you get the point. I´m fed up with brats in school thinking they are better than everyone else, why are you even thinking that you´re better than everyone else? But what I like to tell myself is that I´m actually better than them, but on the other hand i get low to their level with those thoughts. I think I have , anxiety I don´t know for sure, but I think so. Maybe it´s the thought of me having anxiety that gives me the feeling of anxiety. I don´t know, I´m not a therapist. But what I do know is that I´m lonely, scared and tired. I go to a great school with amazing teachers, but not a so amazing class. I have great friends in school but we hardly see each other due to our schedules.

What am I going to do? I´m talking to my advisor weekly but I feel like that just isn't enough, so I´m going to try this self therapy shit where I write about my thoughts and maybe someone will read this. But aye! this is mostly for the future me that hopefully is feeling a lot better and can read this and be proud of myself for what I´ve achived so far.

Likes

Comments