Jag har något väldigt viktigt att säga, så lyssna noga nu. 

Jag har märkt av på senaste tiden att Sverige är världens fegaste land och har världens fegaste befolkning. Anledningen? 

Ingen våga säga nåt, till nån, om något. Det finns nästan ingen som står för vad dom säger, och så fort någon ifrågasätter ens åsikter så byter man bara för att man vill att den andre ska hålla med. Ingen vågar säga vad dom faktiskt tycker och säger hellre inget alls än att stå fast vid sin egen åsikt. I det här avlånga landet så ska man vara alla till lags, och att vara unik är nästan utdött. Det finns kanske 5% av befolkningen som är unika, jag anser mig själv vara en del av dom procenten. Sen har jag några vänner som är lite unika också, tack o lov. 

Sen är landet fegt i sin helhet. Istället för att hjälpa sitt eget folk så hjälper dom alla andra, t.ex invandrare först för att undvika att bli stämplade som rasister. Och likadant i politiken, många av de jag känner stödjer SD, men vågar inte stå för den för att man blir stämplad som rasist. Jag är med i en grupp där det finns många SD-anhängare men det säger dom bara i gruppen som är låst till ett visst antal människor.

Och de flesta människor är bara ryggradslösa djur utan någon egen åsikt, utan följer bara andra för att passa in. Och ska sanningen fram så hatar jag verkligen människor, nästan ALLA, bortsett från min familj och mina närmsta vänner. Jag står för den åsikten också, och det vet dom flesta som känner mig. Jag är ingen hycklare, jag är en straight up ärlig person vad det än gäller eller vem det än kan vara. 

No offence? Yes offence! :*    

  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments