Welcome to Litchfield

Nu sitter jag med min kaffe på den här härliga morgonstunden. Ludwig vaknade vid 06 och vi gosade ett tag men sen tog han precis en efter maten-nap, vilket ger mig ca 20 minuter egentid. Orange is the new black rullar på tvn, försöker kolla om det nu inför nya säsongen som kommer om några veckor. Åååh va jag längtar! Det blir bara att jag hinner se ett par avsnitt per dag vilket är rätt lagom. Ett halvt brukar jag hinna med så här på morgonen, ett halvt när jag matar Ludwig med hans morgongröt och sen har vi på ett avsnitt när Macke kommit hem. Detta tycker jag ändå att jag kan få unna mig, även om jag tycker att min lediga tid ska läggas på städning och annat fix. Meeen lite chill måste man ju få ha.

Igårkväll var ju Macke på sin after work. Tydligen var dom inte ute på krogen utan hade matlagningskväll hos en kollega och fick lära sig göra mat från Ecuador. Fantastiskt tycker jag! Så nu ska Macke bjuda mig på lite spännande mat någon dag, jag som verkligen älskar att prova nya saker!
När Macke var borta så var Elina här och åt sushi med mig. Vardagslyx på hög nivå. Dock var Ludwig på lite gnällhumör. Han satt och gnällde länge, blev lite lugnare när vi gick ner på gården i solen men sen blev han tjurig igen. Men han kunde gå från gnäll till gapskratt så han hade nog lite PMS haha. Det lät som det knep till i magen någon gång men annars var han nog bara extra gnällig helt enkelt, kan ju vara tanden som spökar. Jag fick han i säng tidigt dock. Strax efter 20 la jag han till sängs och han vaknade vid halv nio för en sista matning innan Elina gick hem.

Jag valde att skippa ersättningen denna kvällen då han som sagt haft lite magknip som kommit och gått sen i helgen. Då det kan vara det som ger knipet så vill jag bara utesluta det. Så nu kör vi ersättningsfritt igen en vecka så får vi se hur det går. Han sov faktiskt bra denna natten så då känns det som ersättning kanske bara ger mer skada än nytta. Jag kommer väl uppdatera mer om magen och nätterna, känns som huvudämnet här i bloggen haha.
Idag blir det tvätt, städ och handling (ja mina vanliga rutiner är fucked up). Vi får se om vi hinner med lite paus i form av en fika eller barnvagnspromenad. Men annars kan vi hålla oss till imorgon då det är Pridefestival här i Karlskrona. Ska bli superkul att gå på, hoppas det går bra med Ludwig och att det inte blir för mycket intryck. Snaaart heelg!Vissa människor trivs verkligen Ludwig extra bra med. Elina är nog någon av dom. Jag älskar att han inte är så överdrivet mammig eller pappig utan kan anpassa sig till dom flesta. Han blir ofta generad genom att le och borra in ansiktet i mig eller Macke precis när det kommer nya personer som hälsar på honom, men det går fort över. Det är verkligen häftigt och helt underbart att se hans personlighet växa fram. Fina killen.

  • 142 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Han är så gullig. Vilken liten charmör han kommer bli 😍👌🏻nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Ja men verkligen 😍 har han redan charmat svärmor så ligger han nog bra till 😏👌🏻😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229