Vem är det som städar?

#denstorabloggutmaningen @namnoribebisen @bolmgren


Självklart har det blivit att jag städat när jag är hemma så pass mycket mer om dagarna. Jag tycker inte det är mer än rätt att jag håller snyggt här hemma så jag kan få mer tid med Macke när han väl kommer hem, även om han tycker vi kan göra det tillsammans.


Nu när vi väl är hemma båda två, då jäklar märker jag vem det är som städar mest. Killen är ju helt manisk haha. Så här var det inte alls förut utan det kom ungefär i samband med att vi köpte denna lägenheten. Och jag känner likadant, det är lite roligare att städa när det verkligen är ens eget, och man valt ut det mesta själv. Vår köksbänk t.ex., där vu kostade på oss massiv granit från Polen och Macke putsar den minst en gång om dagen nu haha.


Så jag tycker ingen av oss städar mer än den andra. Vi anpassar oss efter vem som är hemma mest och det är väl lite av en självklarhet. Vi tycker båda det är roligt att städa här hemma så det är väldigt sällan det blir bråk om detta.

  • 162 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Det är verkligen så! Trivs man där man bor, städar man oftare och bättre! Just nu är vi under flyttkaos och vi har typ lagt städningen åt sidan, just för att de inte är roligt längre 😝nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Ja men eller hur! Såå tråkigt att bo i flyttkaos... det gör ni rätt i, tänk sen när ni flyttar till ert nya hus, då kan ni få hemtrevligt igen 😀nouw.com/marcusdotter
bolmgren
bolmgren,
Verkligen! Städa som toksr hur man nu ska hinna de med två barn 😂nouw.com/bolmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229