Vattenpölar is da shiet

Vi hade en himla rolig förmiddag iförrgår när regnet väl hade slutat och allt som fanns kvar var de stooora vattenpölarna. Regnstället funkade finfint fram till Ludwig la sig ner på mage och försökte simma...

In och dra på ett torrt och varmt fleeceställ, få en stor portion mat och sedan slocknade han gott på hundpromenaden. Och han sov hela, wait for it.... TRE TIMMAR! Och igår med! Oh my gosh, är det så här det ska vara på mammaledigheten nu så kommer jag typ bli uttråkad. Haha, tur jag precis laddat ner ett nytt ps4-spel. Så här var det inte sist kan jag säga.

Detta är de bästa förändringarna med mammaledigheten (jäntemot förra sommaren):
- Han äter mycket och ofta. Förutom morgonen (där vi småäter smörgås, fil och frukt) så äter Ludwig bara en stor portion lunch och en stor portion middag, och sen välling innan läggning. Sen blir det oftast något mellanmål men han klarar sig bra på detta.
-Han är självständig. På gott och ont, mest gott då han verkligen inte gick att sätta ner förra sommaren så det är sjukt skönt att röra sig fritt. Han river ju ALLT men han kan också sitta och leka själv vilket är otroligt skönt.
-Han sover mycket bättre. Han vaknar ju fortfarande på nätterna men inte alls lika ofta, och somnar definitivt om mycket lättare (för det mesta). Och denna regelbundna enda vilan på dagen, den gör livet väldigt mycket lättare att planera!

Den enda sämre förändringen måste vara att han inte låter någonting vara. Det är ju omöjligt att städa haha. Försöker hålla någorlunda rent men det är inte lika lätt som förut när han kunde sitta i selen. Men vi får väl skylla oss själva när vi inte orkar baby proofa precis allt så man måste vara med honom överallt, men det gör oss inte så mycket. Hade nog inte vågat lämna han utan uppsikt ändå.

  • 279 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229