Världens klantigaste flickvän

Förra veckan blev jag ju duktigt bortskämd med en ny mobil då jag spräckte skärmen på min Iphone 6. Tro fasen inte jag behöver gå med svansen mellan benen och förklara för min pojkvän att jag återigen spräckt skärmen på mobilen han precis köpt till mig. Jag skäms ihjäl.... Vilken tur att han tecknade en drulle till sin klantiga sambo. Usch, jag borde inte ha någon mobil.

Hursomhelst har vi haft en trevlig dag än så länge. I förmiddags hann vi med att åka ut till Ludwigs farbror Anton och hans sambo Elaisa. Dom har nyss flyttat till en gård så Ludwig fick titta på getter och klappa hästar för första gången. Dit blir det många fler besök! En runda på torgfesten och en snabb kaffe med Wictor och Sandra blev det med. Haha, åh just det! Klockan 8 imorse märkte jag att köttfärsen var på väg att bli dålig så till frukost så blev det köttbullar, potatis och brunsås. Varför inte liksom?

Nu sover Ludwig och jag och Macke dricker kaffe i soffan och kollar på "Kärlek vid första ögonkastet". Underbar egentid. Vill nästan att Ludwig ska vakna ändå så han kan dela denna stunden med oss. Jag spricker nästan av kärlek idag. Svävar runt bland moln och grejer typ. Macke är bäst, ingen protest. Vi pratar om att ut och äta ikväll alla tre, hade varit supermysigt!

BABY you light up my world like nobody else!

(Ja så kär är jag idag. Kräkframkallande-one-direction-kär. Men han är så fakkin fin denna killen. Love him long time)

  • 122 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Nu är det tävlingsdags i min blogg igen! 😃 denna gången kan hela 5st vinna 🙌 hur bra? Det du är med och tävlar om är graviditetstest, något som alla behöver 😃 delta gärna!nouw.com/bolmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229