Vårkänslor

Igår kände Macke de första sparkarna från bebis! Jag har känt supertydligt i flera veckor nu och det har varit en enorm trygghet för mig, men att känna bandet mellan oss alla tre när pappan till mitt barn kan ta del av det slår ju det mesta. Allt är verkligen mycket bättre med denna graviditeten nu; illamåendet är fullt hanterbart, bebis verkar må toppen, livmodertappen är bredare än någonsin (trots många sammandragningar) och magen växer i lagom takt. Jag är jätteglad över lilla kulan men är ändå nöjd att jag vikten inte rusar iväg (då jag ställer in mig på att gå över tiden och lägga på mig desto mer i slutet). Allt känns bara toppen helt enkelt, kanske är det vårkänslor och detta fina väder som bidrar lite med?

I helgen har vi inte mycket planerat, som vanligt nu när man är gravid. Allt jag vet är att jag ska njuta av det fina vädret och träffa lite kompisar. Har vi tur så hinner vi med en tripp till IKEA och lite annan shopping också, hoppas verkligen vi får tag på en grill nu när vädret börjar bli så fint med. Är dock en riktig djungel det där, vi kan inte riktigt enas om kol eller gasol så kanske får vi kompromissa och köpa båda hehe.

Vi hade tur med vädret även under vår lediga förmiddag i tisdags. Sol, subway och lekparkshäng innan förskola och jobb, bästa energiboosten!

  • 154 visningar

Gillar

Kommentarer

mammashus
mammashus,
Åh så underbart att ni båda nu fick känna sparkarna! 😍nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Verkligen! Den där första gången är ju alltid lite speciell 💕nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229