Vad betyder december för dig?

JAAA! Bloggutmaningen är tillbaka, stort tack till @bolmgren och @namnoribebisen som ordnar detta.

Finns det ens något negativt att säga om december? Tror knappast det. För mig betyder december mysfaktor 1000, musik, bakning, ja allt vad julen heter. Jag och Macke har dessutom följt julkalendern alla våra år tillsammans (töntigast någonsin, men jaja) så idag satt vi såklart bänkade framför vår 6e julkalender ihop. Ludwig var måttligt impad, men han sken upp så fort musiken spelades. Detta år verkar vara en riktig fullträff.

Julafton, nyår och min födelsedag inträffar alla i december, och nu dessutom Ludwigs födelsedag så det är en månad full med firande och kommer nog alltid vara extra speciell för oss. Oftast blir det alltid shoppingdagar på stan med julklappsletande eller stros på julmarknader i december vilket jag tycker är jättekul. Dessutom är julfirande i kombo med skidsemester en återkommande favorit hos mina föräldrar, något som jag och Macke mer än gärna hänger med på när vi kan. Jag har helt enkelt inte mycket ont att säga om december. It's the most wonderful time of the year.

  • 145 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Vilken fantastisk bild och så roligt att du gillar december så mkt 😊 o även roligt att du gillar vår utmaning såklart 🙌nouw.com/bolmgren
jagochjuno
jagochjuno,
Haha så kul att du hänger på utmaningen! Kul att läsa 😃 får julstämning bara av ditt inlägg 😉 nouw.com/jagochjuno
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229