Utvecklingssteg 3

Denna veckan har vi en helt annan bebis här hemma. Man har tidigare anat när utvecklingsstegen är på gång men denna gången märks det så tydligt! Vårt matvrak vill knappt ha mat längre, och det blir mycket gråt och skrik när det väl är dags. Sen sover han huuur mycket som helst! Igår sov han nästan 20 timmar av dygnet, galet! Jag och Macke köpte thaimat igår och fick avnjuta middagen till nästan en hel film. Sjukt lyxigt att få äta med varann! Väldigt välbehövligt med lite egentid med varann innan Macke åker på jobbresa.

Så resten av veckan blir jag själv med hund och bebis. Lite nervöst att ta alla hundpromenader själv, men det ska nog gå bra. Det är dom där tidiga morgonpromenaderna som oroar mig, men Ludde brukar vakna runt 05 och om jag ammar, byter blöja och klär på honom innan jag tar morgonrundan så somnar förhoppningsvis lillen i vagnen. Håller tummarna!

Idag ska vi äntligen ta tag i veckohandlingen, brukar vanligtvis åka med mamma på måndagar men nu är vi lite sent ute. Efter det ska vi passa på att åka förbi sjukhuset och hälsa på Sara som ligger inne på förlossningen. Och säga till hennes lilla plutt i magen att stanna inne ett tag till!
Kommer nog bli helt nostalgisk av att komma tillbaka där vi fick träffa Ludwig för första gången. På måndag är det redan tre månader sen. Åh så häftigt det var! Jag och Macke pratar redan om nästa men vi är båda rätt överens om att vi vill försöka ha några år emellan. Längtan efter att ge Ludwig ett syskon är jättestor men jag skulle nog inte kunna räcka till åt två småbarn om inte den ena är lite mer självständig först. Och samtidigt gå igenom en lika tuff graviditet, nej fy va jobbigt! Det får vänta några år innan det blir aktuellt. Men en till blir det nog, Macke önskar sig en lillasyster till Ludwig men jag hade absolut inte haft något emot en till liten pojk. Haha, märks att man får babyfeber av att gå här hemma och vara mammaledig. 

Dagens Ludwig önskar en trevlig lilllördag!

  • Bebisen
  • 144 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229