Utedag med perfect naps

Idag invigdes nya bikinin i det fina vädret. Så där perfekt behagligt idag med solen och fläktande vinden. Men det blev mest skuggan idag. Det är så svårt att hitta badkläder åt mammakroppen. Nu har jag ändå kommit i okej form, även om jag inte tränat på eeevigheter. Men överdelarna är så svåra att komma i. Särskilt H&Ms är sjukt osmickrande att sätta på sina aaningen slappa boobies nu för tiden. Jag hittade dock denna på Gina Tricot som satt helt okej. Storlek XL och en S-trosa dock... Undrar hur bra det passar nästa sommar. Inte alls antagligen.

Det har varit en riktig utedag idag. Vi tog det lungt imorse då Ludwig somnade om efter 05 och tog sovmorgon ända till 07, skönt! På förmiddagen tog vi en lång barnvagnspromenad med Sandra och Stella. Nu är vi verkligen bortskämda att ha dom att hänga med i det fina vädret, we löööv it! Stella är redan med lite mer nu och hon var faktiskt den mest närvarande av våra bebisar på promenaden. Så kul att få följa hennes utveckling!

Efter promenaden tog jag Zelda och gick ännu en promenix ner till Stumholmen. Vi gick in och tog en kaffe hos mamma och pappa och sen gick vi allihop bort till Stumholmens badplats och spenderade någon timme där innan vi gick hem. Ludwig sov en riktig långrunda på eftermiddagen så jag kunde laga mat under tiden. Vi han till och med få i oss maten innan han vaknade. Då vi äter väldigt tidigt, typ vid halv fyra-fyra om dagarna så hade det varit perfekt om Ludwig alltid sov så att han vaknade tills vi ätit klart. Då blir det perfekt att ha honom vaken tills det är läggdags. Idag har hans naps varit helt perfekta! Drygt en timme sov han i vagnen i förmiddags och 2,5 (!?!!?) timme sov han i eftermiddags. Inga smårundor alls, så skönt. Om han kunde få lite rutin på detta hade jag blivit såå nöjd.

Vi har hunnit med en till liten promenad till parken för att träffa Sandra och Stella igen, med våra karlar denna gången. Mysigt med såna spontanträffar, det blir man också bortskämd med i stan. Och dom är så fina med Ludwig, hans egna lilla fadderfamilj!
Nu håller vi på att natta Ludde. Det går sådär... Klockan är inte så mycket så det känns inte så stressigt, men jag är såå trött. Nu verkar han ha lugnat ner sig dock så förhoppningsivs somnar han efter denna matningen. Ja, jag är för lat för att söva honom på annat sätt..


Wictor, Sandra och Ludwig, utmärkta barnvakter i framtiden! Ludde var för övrigt superintresserad av Sandras boobs.. Haha!

  • 157 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

lenakronvald
lenakronvald,
Men vilken snygg mammakropp! Bra jobbat 😊nouw.com/lenakronvald
marcusdotter
marcusdotter,
Men tack snälla, va glad jag blir 😍🙏🏻nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229