Tröttsam snöstorm

Idag var min första dag på Apoteket Pantern på vårdcentralen. Lite annorlunda från ett cityapotek, myyycket mer recepthantering så det har jag fått öva på i massor idag. Har knappt vågat ge mig på det nu innan legitimationen kommit utan jag har mest jobbat i egenvården, men nu har jag varit så illa tvungen att lära mig det här nya receptsystemet. Skönt att ta tjuren vid hornen.

Usch, jag är dötrött idag. Förkylning och huvudvärk har smugit sig på, blandat med trötthet efter ett par nätter med sjukt barn. Konstigt att barn som är så hängiga och trötta kan sova så dåligt om nätterna. Men så länge vi turas om så funkar det bra, några timmars sömn var klarar vi oss på. Nu när man börjar känna sig krasslig känns det dock inte jätteoptimalt.. Sååå kanske kan jag lära mig att låta Macke ta hela ansvaret inatt, det brukar gå bra annars men när Ludwig är sjuk så tycker jag så synd om honom och kan inte låta bli att försöka ta hand om min lillplutt.

Macke nämnde att han ska laga fetaost-biffar med sötpotatis i ugn ikväll, yummy. Sen kastar jag mig nog i säng tillsammans med Ludwig så fort jag bara kan efter maten, 11 timmars jobb väntar imorrn så behöver vila. Egentid med Macke fick jag ändå igår, vi klämde i oss glass (banana split till mig och proteinglass till Macke) och sedan en stor skål med popcorn framför ett avsnitt Ullared. Man kan ju ändå inte ha lyx varje dag.

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229