Tröttast i stan

Ludwigs sömn har ju inte varit något att klaga på sista tiden. Han vaknar fortfarande ett par gånger per ner natt och kan vara svårsövd på kvällen men ALLT slår vårt första helvetes-år. Inatt fick vi dock en liten tillbakaglimt av den tiden. Precis som när han var liten så sov han extremt korta perioder i taget. Macke gick och la honom vid kvart i åtta och vid halv nio så tror jag han var inne hos Ludde sista gången. Sen sov han korta stötar i taget, jag var inne hos honom ett tag senare och Macke likaså. När vi till slut skulle lägga oss så orkade vi inte tjabba mer så vi tog in honom i vår säng.
Gaaah, blev tokig på honom! När man väl trodde han hade somnat så började han tjata om fåglarna som skränade utanför fönstret, eller så skulle han hoppa ner från sängen. Macke försökte söva honom igen i hans rum, efter någon timme så fick jag nog och tog honom på en vagnpromenad (jag var övertygad om att det var värmen som ligger bakom). Var tillbaka halv ett, försökte vagga honom lite innan jag gick in och la mig för att vara säker på att han sov. Men såklart vaknar han efter inte ens en kvart. Macke gick en till runda, gav också upp och till slut (!!!) somnade han runt två-tiden, så knappt fem timmars sömn för familjens del inatt. Han blir ju säkert rolig på förskolan idag...


Vår helg har dock varit fartfylld, så tycker allt att vi hade behövt lite sömn. I fredags behövde jag lite vinterapi ihop med saknade Jonas, Linda och Fredrik. Jag som varit nykter i tre månader blev nog lite väääl glad i bollen, men vi hade en superkul kväll! Trots jobb på lördagen mådde jag hyffsat ändå. Macke och Ludde var på Babblarna-konsert och sedan på 65-årskalas under tiden. Igår hade vi en ledig dag tillsammans, jag och killarna, så vi drog till Wämöparken, åkte och storhandlade, gick till stranden och avslutade med tacokväll.

  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229