Trotsåldern är här

Måndag igen, tur man har lite längre helg än vanligt och är ledig även idag. Jag ska passa på att jobba några resurstimmar på förskolan nu på förmiddagen och i eftermiddag så har Ludwig en tid hos frissan (hallelujah).

Helgen har bjudit på massa skoj, men tyvärr har lilleman inte varit på det bästa humöret alltid. Trotsen har smugit sig på och han har varit på allmänt dåligt humör emellanåt. Tur att både jag och Macke varit hemma när han är sån här. Farbror Anton var här en timme i lördagskväll och dampade runt med Ludde också, skönt när ens egen energi har sinat och lördagsgodiset har kickat in i ungen. I lördagskväll drog sedan jag, Anton och hans tjej vidare till födelsedagsfest för ett par goda vänner. Det var skönt att få lite egentid, även om jag drog hem rätt tidigt.

Igår blev en chilldag med ett besök på Busfabriken och en mindre tålmodig handling på City gross. Återigen är jag väldigt tacksam att vi var två stycken som tog hand om vårt trotsmonster. Han kan liksom 20 ggr bara dra iväg fastän vi så noga förklara han måste säga till innan. Så gör han det typ en gång och så är vi tillbaka på noll igen, plus något annat jävelskap som uppkommer på vägen. Kvällen slutade bra ändå, vi unnade oss tacos som Ludde inte tackade nej till och sedan läste vi den långa boken om "Elefanten som så gärna ville sova" och den funkade himla bra. Skönt att få ungen i säng tidigt och njuta lite extra i tv-soffan.

  • 116 visningar

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Skönt med ledig måndag 😊🌸nouw.com/marreekholm
marcusdotter
marcusdotter,
Ja men verkligen, särskilt i detta väder 😍🙏nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229