The rock and the tide

Så dålig på att uppdatera!!

Men jag har verkligen bara känt STRESS all over. Jag jobbade mina sista pass i v 35 så det orosmomentet är i alla fall borta. I början av veckan examinerades första kursen denna terminen, så där släppte ännu en sten. Denna veckan har alltid varit den första som känts riktigt lugn, såå skönt. Dock har jag gjort noll vettiga saker på min "måste-lista" inför bebis så det känner jag lite smått ångest över. Eller jo, vi genomförde projekt: organisera källarförrådet igår. Det kanske är sånt som är bra att ha fixat tänkte vi ;)

Nu ska jag försöka få lite plugg gjort, och sen tar jag helg! Ska försöka kryssa av något på min lista och gå och köpa lite tyg så jag kan sy en sänghimmel till spjälsängen (wish me luck).

Nu är jag i v 37 och knappt fyra veckor kvar till bf, GAALET!! Kroppen är dock trött på att vara gravid så bebisen får gääärna komma snart. På sista tiden har jag börjat få riktiga pojk-känslor om den som ligger där inne. Samtidigt är sambon mer säker än någonsin att det kommer ut en liten tjej, så vi får väl se vem som har rätt. Är så himla glad att vi valde att inte titta kön, detta är ju superspännande!

Gillar

Kommentarer

Yogavardag
Yogavardag,
Vad fin du är!nouw.com/yogavardag
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229