Stoppa tiden!

Alltså Ludwig sov hyffsat inatt. Han var lite snuttig dom första timmarna men det kan också varit jag som fick lite damp på Zeldas snarkande haha. Strax innan tolv kastade jag ut henne och tio minuter vaknade Ludwig för fjärde gången på 2,5 timme. Men då tog underbara Macke honom och sov i soffan. Så nu har jag sovit i nästan fem timmar med bara en matning vilket är väldigt skönt. Gud vad jag drömmer om dom där sex timmars sovpassen med all sömn i ett streck.

Well well. Idag är det tvättdag för vår del, jag ska försöka hinna med tre maskiner och sen rensning av våra garderober. Lillens är prio ett men gärna Mackes om jag hinner också. Hur mycket nya kalsonger och strumpor jag än köper så kan han inte slänga dom gamla med tusen hål i. Spännande dag framför mig alltså...

För övrigt blir Ludwig ett halvår (?!??!!?) nästa månad!!! På riktigt? Det var väl jul nyss och vi hade precis kommit hem från BB? Herregud va galet fort allt går..Åh liten fis! På vänstra bilden var han bara någon timme gammal, vi skulle precis få avnjuta frukostbrickan på förlossningen. När man ser bilder från BB och förlossningen blir man så nostalgisk. Vilken jäkla kärleksbomb som hade slagit ner på oss.

  • 157 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
Vill klargöra att jag bad henne gå ut ur sovrummet och att jag alltså inte kastade ut vovven 👆😅nouw.com/marcusdotter
Sandrajenny
Sandrajenny,
guuud så liten han är där 😃 <3nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Eller hur?? Helt svullen och mör efter förlossningen 😅🙊 det går sååå fort 😭😫😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229