Sömn och shopping a'la aktieutdelning

Ännu flera dagars frånvaro här. Och nu har jag inget att skylla på heller. Visserligen spökar utvecklingsfasen lite fortfarande men inte alls i samma grad som förra veckan. Nätterna är inte optimala men dom funkar. Ordet rutin förekommer inte längre nattetid. Igårnatt blev det 3 matningar på 11 timmar (LYX), och inatt blev det 5 matningar på 8 timmar. Dom oregelbundna nätterna är väl visserligen inte problemet, men det är när Ludwig ska envisas om att ligga nära. Det är ju supermysigt så man låter honom såklart, men det blir inte mycket sömn åt sig själv dom timmarna.

Men nu är det fredag! Så natten som väntar så har jag inte lika dåligt samvete av att sparka upp Macke på natten hihi. Även om han hjälper mig oförskämt mycket på nätterna ändå. Jag kan inte ens minnas sist jag gick upp för blöjbyte eller för att vagga Ludwig till sömns, allt som inte har med matning att göra tar Macke nu för tiden (DUBBELLYX).

Frågan är vad vi ska göra denna helgen. Idag står shopping och fika med mina killar på schemat, och eventuellt grillning ikväll med kompisar. Vi hoppas på fint väder så vi kan ta med Zelda ut till Bastasjön.

Åh just det ja! Denna månaden är lite knaper efter dopet, men lyckan ler åt mig och gav mig en NICE aktieutdelning igår. Så jag klickade hem ett par mini rodini-plagg på rean och även en ivoni sittdyna + kudde så att jag kan smygstarta sittdelen snart. Lillen hatar att ligga ner i vagnen nu för tiden, så jag hoppas den högt rekomenderade dynan ska hjälpa till vid övergången till sittdelen. Så nu väntar jag spänt på mina paket, wihoo!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229