Skön söndag

Nu ligger vi här i sängen och drar oss allihop. Macke snarkar på fortfarande och Ludwig ligger och klappar på mig mes stängda ögon som han alltid gör precis innan han vaknar. Skönt att vi kunnat sova ut lite.

Igår var det nämligen full rulle hela dagen. Macke jobbade ett par timmar på förskolan med andra föräldrar och då passade jag på att åka till Saltö med Ludwig och hunden. Först lekte vi i snön ett tag innan vi gick upp och värmde hos oss Inez. Zelda älskar att gå dit för där får hon alltid godis. Lilla Inez, tänk att hon blir 100 år nästa år. Helt otroligt!

(kaffe- och blöjbytarpaus)

När vi kom hem var redan Macke klar på fsk. Vi tittade på lite TV och tog det lungt när Ludwig sov men det blev inte långlivat. Nä, här skulle det knappt sovas något. Efter lite mellis och ett besök av Erica gick vi till Marinmuseet. När vi tittat på alla båtar så blev jag och Ludwig hungriga så vi åt av buffén på Skeppsgossen. Jag nästan rullade därifrån, tur att vi gjorde en anhalt hos Mackes mamma. Där flöt några timmar snabbt på, även Anton kom förbi. Jag och Mackes mamma blev jättesugna på Pinchos (trots att jag fortfarande var mätt) så det blev ett kvällsbesök där innan läggdags. Mackes storebror Fredrik hängde också med så det blev en riktigt trevlig avslutning på en fullspäckad dag.

  • 313 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229