Skön söndag

Har varit såååå fint väder idag! Vi har haft sån där härlig söndag med morgonfika, parkhäng och nu på kvällen var vi bjudna på grillning hos våra gamla grannar från Kalmar. Macke har jobbat ihop med en kille som heter Patrik i flera år nu som han verkligen klickat med. Han och hans sambo fick en son nästan prick ett år innan oss. Lille Erik kom 13e december 2014 och Ludwig är född 14e december 2015 vilket är lite roligt. Patrik och hans familj flyttade tillbaka till Karlskrona ungefär samtidigt som oss och bor också i stan. Vi hade en jättemysig kväll i alla fall! Erik var lite blyg som vanligt i början, och sen skulle man med in och leka på hans rum. Och helst av allt skulle vi sätta oss med Ludwig på mattan så Erik kunde komma och visa alla sina leksaker för honom. Så galet söt!

Nu är vi hemma i sängen och kopplar av. Båda killarna blev övertrötta efter middagen så nu hoppas vi på att Ludwig kan somna gott. Vi har busat runt här i sängen så förhoppningsvis slocknar han nu efter maten.
Ååh alltså mina killar är så galet fina! Jag älskar att dom är mina, bara mina. Att jag får upptäcka världen ihop med dom, att jag får bygga upp ett liv och en framtid med dessa älsklingar i fokus. Ibland slår det mig hur lyckligt lottad jag är som har ALLT! Hur rik man kan vara med mat på bordet och mer därtill, och samtidigt ha sin fina och friska familj att dela allt med. Man har det verkligen löjligt bra.


  • 153 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
ooooj vad lika ögon dom har 😍👍🏻nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Tycker du? Det är väl påsarna under ögonen isf, ett riktigt familjedrag just nu 😏😂😂😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229