Sista semesterveckan

Sista dagarna på Öland blev toppen dom med. Vi hann med en heldag på Böda som äkta svenska semesterfirare, hehe. På vägen hem i onsdags så stannade vi till på Ikea. Vi köpte mest saker till Ludwig, såklart. Bland annat så insisterade Macke på att alla barn ska ha en bilmatta och jag håller helt med. Sen bleev det lite leksaker och annat smått och gott till hemmet.

Här i Karlskrona pågår Skärgårdsfesten för fullt. Igår var jag och Ludwig ute med två av mina gamla kompisar från Skeppsgossen. Linda som jag umgicks mycket med förut har två äldre barn, 5 och 6 år. Sara träffar jag mer nu då hon fick en lite flicka i juni och har även Benjamin på 2 år. Vi gick runt och tittade lite på marknaden, åt lunch och lekte i lekparken. Så fort Ludwig ser en gunga nu så blir han alldeles till sig och skriker av glädje. Så kul att han börjar uppskatta när vi gungar och leker med honom mer och mer.

Igår blev det även en runda på Polarn o Pyret. Det blev en liten outfit från nya kollektionen och även ett hårband till Selma för att hon var så otroligt söt i den.


Idag är både jag och Macke lite krassliga men vi får kurera oss under dagen för ikväll ska vi bjuda ut Ludwigs farmor som fyller 50. Vi har bokat bord på 2 rum och kök tillsammans med Mackes två bröder och Elaisa. Så hoppas man mår bättre tills dess. Vi pratade om att unna oss några öl nu sista helgen på semestern men vi får nog bojkotta dom planerna. Ingen av oss känner sig sugen och vi vill bara umgås som en familj våra sista dagar. Verkligen inte mig emot, vi behöver ladda batterierna nu innan allvaret drar igång med både jobb och plugg.

  • 175 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229