Semester i Växjö

Åh va jag är glad att vi åkte upp till Växjö denna helg, perfekt start på Mackes sista två semesterveckor. I torsdags var det SÅ varmt och det var så härligt att strosa runt på stan med Jennifer och sen hem och ta ett dopp i poolen. Och som Ludwig trivdes! Skulle aldrig gå upp fastän han skakade läpp efter ett tag. Så det blev ett dopp till med Elliot efter ett tag. Jag och Jennifer besökte pinchos lagom till Ludwig skulle sova, helt okej mat men jag gillar Karlskronas bättre.

Igår när Macke kom så drog vi oss till slut in till stan för att kolla in Karl-Oskardagarna. Åh va kul! Ludwigs mormor köpte några biljetter så han åkte sina första karuseller, HELT SJÄLV. Först tänkte vi mjukstarta med något jag kunde följa med på och det fanns bara Larven. Det gick förvånansvärt bra, han tyckte de första tre varven var roliga men sen var han inte lika impad. Han blev inte hysterisk eller så, men Larven kan nog vänta ett tag till nästa gång. När Macke och mina föräldrar satt kvar på uteserveringen så sprang jag och Ludwig runt på tivolit en runda till och då blev han helt hänförd av det lilla tåget. Så fort det stannade så lutade han mot det och de andra barnen hann knappt hoppa av innan Ludwig hade klättrat upp i brandbilen. Och där stod jag tveksam först, för han var lika taggad på Larven först men sen ville han inte mer, och då lungnade han sig så länge jag satt bredvid, vilket jag inte fick göra i tåget. Too big for the fire truck..

MEN HAN ÄLSKADE DET! Två gånger åkte han sin brandbil och sen såklart tokig när vi skulle hem. Men det var så värt det att se han så lycklig, jag var så himla stolt, glad och tacksam just i det ögonblicket när han vinkade glatt åt oss i varje varv. Vår älskade kille!

Kvällen avslutades med fredagsmys och hembakad pizza på grillen. Jepp, pretty awesome days. Idag blir det nog en runda till på stan innan hemfärd, och så laddar vi för en hemmakväll.


  • 931 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229