SÅ redo för helg

I onsdags var jag en jävligt stolt morsa över en kille som skötte sig kalasbra hos frissan. Stor eloge till Cookie & I, har hört mycket gott om deras barnklippning och mina höga förväntningar uppfylldes utan tvekan. Tydligen får barnen en godispåse efter klippningen men som tur är frågade dom mig först så jag (sockerdiktatorn som jag är) kunde tacka nej. Ludwig klämde i sig en russin-bar och en grötsmoothie under klippningen så det fick faktiskt räcka. Snacka om att vi hade tur med som hade klipptid samtidigt som polarn Erik. Nästa vecka ses dom igen då vi ska julbaka hemma hos Patrik och Veronika.

En ledig dag följs av ett par intensiva jobbdagar. Nu på två dagar jobbar jag 22 timmar, suck. Tack och lov är det snart helg. Snart ska vi bege oss till dagis (hatar att lämna tidigt, jag vill ha våra långa mysmorgnar), sen ska jag jobba både i Lyckeby och i stan idag. Ikväll väntar födelsedagsfirande för Rebecca! Tack och lov en nykter och förhoppningsvis tidig kväll, kommer vara HELT slut efter de här dagarna.

  • 298 visningar

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Åh vad fin blogg du har!! Kika gärna min!! Jag har en julkalender med recept och DIY bl.a.. Ha en fin dag <33 nouw.com/isabellepettersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229