Rainy day

Regnet ÖSER ned utanför, så då är det mysigare än någonsin att bara kura upp sig i sängen och gosa. Jag, Zelda och Ludwig klagar inte! Egentligen behövs det definitivt mer än så för att göra Ludwig nöjd men med lite sång och gosedjur så blir han supernöjd. För några dagar sen så började han få dille för sina gosedjur för första gången. Så kul när han sitter och klämmer, stirrar och smakar på dom haha. Han har verkligen börjat upptäcka världen och utvecklas mer, och rullar runt och har sig för fullt.

Igår kom min mormor ner från Stockholm för att passa familjens hus när dom åker till Alperna, så då kommer nog jag, Ludwig och Zelda hänga där en del. Så ikväll blir det påskmiddag på Stumholmen. Ludwig är duktigt saknad av sin gammelmormor, som inte träffat honom sen jul och ringt stup i kvarten sen dess. Söta mormor!

Vi ska även hinna med att köpa en liten babyshower-present idag. Det blir flera babyshowers nu i vår, den första på måndag och det gillar vi skarpt! Tänk att Ludwig inte kommer vara minstingen länge till.. Men det ska bli så himla härligt med en sommar med mammalediga kompisar, och mer bebisar! Åh va vi längtar!


Morgonmyset! Här trivs han bra, lille pysen. I pappas säng med sina gosiga polare. Riktigt djur-tema på hela gänget med, raawr! (Det största vilddjuret ligger snarkandes bakom kameran med mig).


  • Bebisen
  • 123 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229