Pokemon-take over

Redo för en ny semesterdag! Vi har börjat dagen med kaffe och Macke tog morgonrundan med Zelda. Vi har även Kiara här ett par dagar så vanligtvis får vi ta två hundar på promenaderna men just på morgonen så är dom lite olika pigga. Kiara springer in och gömmer sig under sängen för hon tänker INTE gå ut vid 06. Så efter att jag duschat blir det en pokemon/hundpromenad för mig med. Usch va det spelet tog över dagen igår. Nu ska vi försöka spela bara när vi ska någonstans för vi ska INTE spendera hela vår första sommar med Ludwig och springa efter pokemon haha.

Idag ska vi snart åka och handla, sen ska jag och Ludwig träffa ett par nya mamma/bebiskompisar. Spännande! Vi har en gemensam kompis som också ska ha barn men vi har nog aldrig träffats så det ska bli kul att ses. Hon har en liten pojke som är två månader äldre än Ludwig, och därmed den enda 2015-bebisen som vi kan tänkas hänga med. Vi hänger annars bara med 2016-bebisar, men det är inte heller så dumt.

Hur går nätterna då? Ja, jo.. Tufft som vanligt. Vi har börjat vänja Ludwig vid spjälsäng större delen av natten och så får han ett kvällsmål ersättning (då han ändå ska ha sitt magpulver där i). Men det märks knappt någon skillnad. Jag sover bättre mellan uppvaken men jag blir frustrerad över att stiga upp och söva honom 5-6 ggr per natt så det blir inte någon större skillnad i längden. Men det funkar just nu. Ibland känns det tuffare och som nu så känns det acceptabelt. Vissa nätter blir man lite frustrerad men just nu hjälper Macke till otroligt mycket nu när han har semester. Så grymt stöttande, precis vad jag behöver! Tyvärr är jag lite dålig på att visa min uppskattning så det får bli bakläxa på det.

Gud va tiden går fort alltså, Ludwig blir så himla stor så jag hänger knappt med. Åh vår älskling!

  • 300 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229