Påsk blir roligare med barn

Vår långfredag var toppen. Vinden gjorde det lite kyligt i omgångar men solen värmde upp bra. Vår loftgång var inte fy skam att ta en morgonkaffe på, älskar att det är så vindstilla där. Vi blev bortskämda med en mumsig påskbrunch hos Mackes mamma tillsammans med hans bröder senare. Ludwig fick med lite påskpresenter, bl.a. en båt som han inte tänkte släppa på vägen hem.

Under Ludwigs eftermiddagssvila slabbade jag i köket i någon timme, vilket till slut genererade ett par plåtar sockerfria äppel/päronmuffins och en ny batch gröt. Det blev mer spännande smaksättning denna gången; mango, morot, äpple och ingefära. Det ska verkligen bli intressant att se vad lillen säger om det till morgonens frukost.
Hursomhelst, muffinsen packades ner i väskan och fick följa med ut på gårdagens utflykt till Bastasjö med vårt mammagäng. Maria hade med sig goda pizzabullar också så dom slukades av hela familjen. Trevligt som alltid. På kvällen lagade vi kålpudding med brunsås och potatis efter ett sjukhusbesök hos pappsen.

Idag väntar jobb i några timmar men det kan nog bli en rätt trevlig dag detta med. Hunden här bredvid har legat och snarkat så högt att hon väckte mig strax innan 05 så man får väl upp och sätta på kaffet strax.

Glad påsk!!

  • 190 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229