Party, rosa pojkkläder och mors dag

Åh veckan flög ju iväg och har knappt hunnit uppdatera ALLS. Nåväl, tror ingen gråter blod men det har faktiskt hänt lite smått och gott ifall någon undrar.

Vår lediga dag i Malmö i torsdags t.ex. var pretty awesome. Jag kunde aldrig hoppats på att 5 timmar i bilen med Ludwig skulle gå så strålande. Det är som natt och dag när man jämför med förra året. Han blev lite gnällig precis innan Lund på ditvägen, så vi stannade och sträckte på benen och jag bytte av som chaufför.  Men annars gick bilfärden galet bra. Och som vi shoppade! Eller ja, lite lagom i alla fall. Jag fyndade ett par byxor och ett par shorts från Mini Rodini till lilleman, och två tröjor från Hollister till mig själv. Macke och hans mamma shoppade också lite till Ludwig, några sommarplagg på Zara. Jag strosade runt på damavdelningen och när jag ville kika på vad dom hade köpt för barnkläder så plockade Macke till min förvåning fram ett rosa linne. Kul liksom, att han självmant går och köper rosa till vår son. Jag vet ju att Macke är grymt jämnställd och så, han skulle nog absolut låtit Ludwig ha klänning om han hade velat, men ändå.

Sen har veckan fyllts med jobb och åter jobb. Och sen har jag flera kvällar denna veckan varit uppbokad med kompisar vilket gjort att jag mått så dåligt över att lämna Ludwig. I lördags när jag var på väg till en kompis 25-årsfest så bara brast det. Jag kände mig som världens sämsta morsa som jobbar på dagarna och sen är jag bara hemma ett par timmar innan jag skulle dra igen. Tårarna bara sprutade och jag ville inte gå, fastän jag skulle åka tillsammans med ett par kompisar vilket till slut fick mig att komma iväg, och Mackes uppmuntrande ord. Så fin är han, när han vet hur jobbigt jag tycker det är. När vi till slut kom dit var det sjukt skoj, vi blev bjudna på mat och dryck men jag ville hålla mig pigg till mors dag. Jag och min granne var de första att lämna festen vid 20 över elva, kändes skönt att ligga i sängs till 00 i alla fall.

Och min mors dag blev ju helt fantastisk. Macke och Ludwig kom med frukost på sängen och presenter. Sen bara njöt vi av det fina vädret hela dagen, jag och mina killar. Jag kände mig grymt uppskattad, tack världens bästa sambo (och son såklart). Man känner sig sjukt tacksam över sin familj. Vi hade också Mackes mamma på middag (då vi utnyttjade henne som barnvakt medans vi var på bio under kvällen).

En händelserik vecka helt enkelt. Nu väntar sista dagarna innan mammaledigheten och det känns rätt freakin great.

  • 231 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229