Overtime

Godmorgon lördag! Ludde hade en del uppvak inatt så killarna sover fortfarande medans jag varit vaken sen strax innan 05. Skönt att dom kan få sova ut i alla fall och jag kan äta frukost i lugn och ro.

Anyways, då var BF här! Är inte så chockad över att gå över tiden, jag är bara glad att jag börjat känna lite förvärkar och kanske något händer som kortar ner latensfasen sen. I torsdags var jag öppen drygt 2 cm och det var i princip vad jag öppnat mig efter 12h värkarbete med Ludwig, så det känns jättebra. En hinnsvepning gjordes under kollen och jag hoppas att den gjorde liten nytta i alla fall, även om den inte kickade igång något.

Well, well. Nu är det inte mycket mer att göra än att vänta. Ludwig kom ju i v42 så jag förväntar mig att gå minst en vecka till även med denna så det är väl bara att passa på att vila och umgås med familjen. Ikväll ska vi på 30-årsfest alla tre och förhoppningsvis blir det en del poolbad i helgen. Nu har Macke vaknat och Ludde är nog på ingång, så dags för morgonmys. Trevlig helg!

  • 198 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag 😊😊nouw.com/sandrasjoberg
marcusdotter
marcusdotter,
Tack detsamma 🌸nouw.com/marcusdotter
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
mammashus
mammashus,
Så vacker! 😍 Åh vad spännande, lycka till när det är dags! Det kommer säkert gå snabbare den här gången, håller tummarna! ❤️ Här kom lillasyster 8 dagar över tiden, men helt klart en förbättring mot 13 dagar över som storasyster väntade. 😂nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Åh tack snälla du ❤ Åh typiskt, men ja 8 dagar är bra mycket bättre än 13, håller tummarna för något liknande 😍🙏nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229