Oroliga men mysiga dagar

Läkarbesöket i veckan gav inte så himla mycket. Trots att läkaren var helt toppen! Allt såg bra ut och vad vi kunde förklara så var det inte någon vanlig förstoppning Ludwig drabbats av. Han är liksom inte hård i magen så därför är inte Lactulos till någon vidare hjälp. Vi fick ytterligare ett pulver utskrivet, Forlax, som vi ska testa tillsammans med vanlig ersättning nu. Jag blir knäpp på alla dessa olika kostscheman vi måste byta till hela tiden, men jag antar att det bara är att testa sig fram. Tills vi har fått svar om allergitestet vi gjorde i tisdags med så ska vi undvika riktig mat. Så nu ska vi vänta och se, Forlaxen har inte gett något resultat dom senaste tre dagarna så snart får jag köra en ny dos Resulax. Håller tummarna och avvaktar till helgen. Ludwig hade dessutom GÅTT NER 100 gram... Inte så ovanligt sa sköterskan men jag tycker det låter hemskt med tanke på att han går upp så bra annars. Gå ner eller stå still i vikt har han aldrig gjort, usch alltså. Blir mer och mer orolig och det är svårt att släppa vissa dagar, ibland bara svämmar känslor och hormoner över.

Och som att nätterna inte kunde bli värre... Ludwig vaknar heela tiden. Sen en vecka tillbaka nu har jag matat honom en gång i timmen och sen vaknar han ytterligare någon gång däremellan, mellan var och varann matning, så man får dutta honom till sömns bäst det går. Inte ens selen fungerar!! Den funkar ju alltid?! I måndags försökte Macke ta och söva Ludwig där som vanligt och sova lite i soffan med honom, men han vaknade tre ggr på en halvtimme så han sov lika oroligt där och vi gav upp det försöket. Inatt så tog dock Macke Ludwig på en promenad så han somnade lite bättre, en hel timme i sträck blev det. Så totalt 1,5 timme sammanlagd sömn för mig hehe. Efter en vecka med denna skitsömnen så är jag tacksam över den långa stunden utan uppvak.

Så idag får jag vara nöjd helt enkelt. Det är knäppt hur Ludwig kan vara så här pigg och glad om dagarna fastän han sover så oroligt om nätterna. Vid halv sex vaknar han pigg som en lärka, lille busen. Som tur är så slocknade han precis och ligger utslagen i soffan medans jag tittar på Madagascar hihi. Låtsas som att jag tittar på barnfilmer för Ludwigs skull, meeeen tror inte han får ut något av det än.

Här ligger han nu och myser, medans jag äter veckans bullar och dricker kaffe. Verkar som han mornar till sig lite nu igen. Härlig morgon i alla fall!

Åh, igår var också en riktig härlig dag. Vi fick tid till lite hushållssysslor på morgonen och sen vid 08 blev det en morgonfika på tre G med Sandra och Stella. Hur mysigt som helst! Vi spenderade hela förmiddagen ihop och shoppade lite kläder, och bebisarna uppförde sig så himla bra. På eftermiddagen tog vi det lungt, min syster var här en sväng när Macke stack till en kompis efter jobbet och sen tittade vi på film någon timme innan vi joinade Ludwig i sängen. För då skulle han böka lite och sen ha mat, och sen höll det på sådär var 45:e minut natten igenom. Hade jag inte fått den där ostörda 1,5 timmen av Macke hade jag varit död. Puss på han!

  • 200 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Åh tack för igår! Var otroligt mysigt & trevligt 😍😍😍nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Detsamma!! Får bli mer såna dagar, tur du har en sjusovare till pojkvän 😍😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229