Öland here we come!

Tja tja bloggen! Nu är vi på väg mot Öland för att spendera några av våra sista semesterdagar tillsammans med Mackes mamma. Tråkigt att det gått så fort nu när Macke varit hemma men jag är mer taggad än någonsin på att köra järnet nu med examensarbetet! Jag SKA ha min receptarielegg så fort som möjligt så att vi kan skaffa det där drömhuset som vi längtar så mycket till. Dessutom längtar jag till att gå tillbaka och jobba i apotek, men denna gången bakom receptdisken. Älskar känslan att jobba i butik men samtidigt få använda hjärnan och hjälpa folk med sin läkemedelsanvändning. Detta kommer bli bra!

När semestern är över ska jag försöka uppdatera lite mer frekvent igen, jag känner att jag vill dela med mig om allt som händer men det är alltid saker på g just nu. I alla fall känns allt toppen just nu! Man är i en sån uppåtsväng nu igen där dom jobbiga nätterna knappt märks av, jag och Macke peppar varann och ger den andra sovmorgon. Vi ska även unna oss en utekväll på helgens Skärgårdsfest har vi bestämt. Antingen ska vi lämna Ludwig hos hans farmor i några timmar så går jag och Macke och tar någon öl eller två och är hemma tills Ludwig somnat vid 21-22, eller så går vi ut med våra kompisar en kväll var så vi slipper lämna bort honom. Hursomhelst så blir det i så fall min första utekväll på krogen på 1,5 år vilket känns väldigt läskigt. Jag får lite dåligt samvete men Ludwig är ju snart 8 månader och jag börjar känna mig mer och mer tryggare i att lämna bort honom, särskilt till Macke. Nu sen bröllopet vi var på för några veckor sen så känner jag att det där dåliga samvetet är som bortblåst när jag ska lämna honom till hans pappa, han sköter det verkligen helt galant. Självklart är det jobbigt att vara ifrån honom längre än en timme fortfarande men nu är det mer att jag saknar honom istället för att känna mig som en dålig mamma. Så jag hoppas det kommer gå bra om det blir så att man ska ut i helgen. Vi får se om tveksamheten försvinner först, det där dåliga samvetet är inte värt att handskas med..

Nu ska vi i alla fall njuta av tre dagar i Borgholm och hoppas att vädret inte blir så kasst som det verkar. Detta blir Ludwigs första hotellövernattning så det ska bli spännande minst sagt!

  • 183 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229