Ögoninflammation och heldag på stranden

Då var det måndag igen! Helgen är över och den blev inte alls som jag tänkt mig, tanken var fest och krogen i lördags men det slutade med kaffe på en fantastisk snålparkett (utanför festivalområdet) när The Sounds spelade, tillsammans med en god vän. Sen kunde inget toppa kvällen utan det blev hemfärd kort därefter, och det kändes så värt det när man vaknade upp utan bakfylla på söndagen. Jag fick ändå en lugn förmiddag i soffan igår när Macke och Ludwig var i lekparken, och sen var det min och Ludwigs tur att ha egentid. Eller nja, ensamma var vi inte utan vi spenderade hela eftermiddagen på Stumholmen med min gamla kollega från Skeppsgossen och hennes barn. Hennes sexåriga dotter var SÅ gullig med Ludwig, hon hjälpte honom överallt. Sen rundade vi av all bad och lek med glass på Skeppsgossen. Det var kvalitetstid på hög nivå!

Sen begav vi oss hem och började med middagen. Min bakfulla syster kom och staplade efter mat så hon blev middagssällskap. Ludwig var lättsövd av Macke som vanligt så vi rundade av kvällen med film och popcorn på tu man hand. Är glad att lördagen floppade så söndagen blev så grym!

Till det mindre roliga hör väl att man vaknade upp med ögoninflammation idag. Det var rött och svullet redan igår men idag var det geggigt och ännu värre. Så nu får vi vara noga med rengöring och byta sängkläder och hoppas resten av familjen klarar sig!

  • 540 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229