Nyårsafton

Ja men gott nytt år då! Vi firar som sagt inte den här högtiden speciellt mycket men vi har i alla fall en anledning till att laga lite extra god mat. Idag blev det tre-rätters med räksoppa, entrecoté med rödvinssås och chokladfondant med hallonkompott. Erica och Martin kom hit och åt, sen drog min lillasyster vidare på nyårsfest. Martin stannade och spelade bingolotto med oss och Mackes mamma.
Dagen på apoteket var hur kul som helst! Nästan alla var på glatt humör och vi som jobbade där hade partyhattar på oss allihop. En fantastisk stämning helt enkelt.

Imorgon ska vi inviga det nya året med att sätta upp oss i tomtkö, och vi har även ett par husvisningar inbokade i januari. Vi får se om 2017 är året våra husdrömmar börjar ta form på riktigt, eller om vi får vänta ett par år innan vi hittar det där perfekta läget och huset för oss. Jag och Macke tänkte sätta oss ner här ikväll och måla upp våra mål för 2017, både våra personliga och gemensamma. Det låter kanske aldrig som vi bara kan coola ner och leva i nuet, vi kanske borde ha det som mål istället haha. Nä men ärligt talat så älskar både jag och Macke och blicka framåt, vi älskar att ha något att kämpa för men det är klart vi trivs med vårt liv som det är. Särskilt när vi ser Ludwig skratta och va glad, då värmer det våra hjärtan lite extra mycket. Nä, nu ska jag gå och lägga mig med lilleman. Macke stannar nog uppe tills fyrverkerierna lungnat ner sig och kollar så allt är bra med vår fyrbenta älskling. Det betyder att jag tar Ludde inatt och låter Macke starta nya året med en sovmorgon. Lugn och skön nyårshelg helt enkelt!

  • 200 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229