Nya vardagen!

Sådär, nu ska vi se om jag kan bryta tystnaden här inne igen. Jag har tagit till vara på bebisbubblan och det har varit mycket familjetid nu när Macke varit hemma. Men nu har han börjat jobbat lite smått, han mjukstartade och var bara på jobbet 13-16:30 idag. Imorgon blir det allvar dock, men som jag nämnt tidigare så är han bara på jobbet Tis, Ons och Tors varje vecka, jobbar hemifrån måndagar och pappaledig på fredagar. HUR NAJS?! Så här kommer vi ha det i ett halvår framöver och jag ska njuta till fullo.

Tänkte mest bara kika in och önskar att jag kommer vara duktig med uppdateringar nu om Lillys utveckling. Innan förlossningen roade jag mig med att läsa inläggen från Ludwigs första år (och undrade vafan vi gett oss in i haha). Men allt har gått jättebra än så länge och jag är så tacksam över att ha Macke hemma bra mycket mer än sist. Detta kommer gå galant!

Men nu har jag en middag att fixa! Någon form av kycklinggratäng står på matsedeln och då måste jag hinna helstycka kycklingen först så det är bara att börja. Dessutom så skördade jag och Ludde massa vindruvor imorse från trädgården som jag har provat att koka gelé på. Så köket ser ut som ett bombnedslag... Vilken tur att Ludwig fick följa med pappsen till farmor precis så han kan vara där medans Macke själv är på styrelsemöte. Lilly sover en sista runda nu innan natten så då hinner jag förhoppningsvis röja runt lite i köket.

  • 118 visningar

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så mysigt att vara i bebisbubblan 😍nouw.com/marreekholm
marcusdotter
marcusdotter,
Eller hur?! 😍🙏
nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229