Nya äventyr att se fram emot

Nu är vår första solsemester med lilleman bokad. Känns väldigt klokt att ha väntat tills han blev över ett år innan man åkte till värmen första gången, ska bli skönt att kunna varva med lite solkräm så han åtminstone kan vistas i solen ibland och ta ett dopp i havet då och då.

Och vilken resa som väntar! Min fina mamma som fyller 50 i år har bokat och betalat en veckas kryssning för oss och resten av min familj i medelhavet med massa spännande stopp. Malta och Neapel längtar jag extra mycket över att besöka. Båten är otroligt barnvänlig för alla åldrar, har eget shoppingcenter, massa restauranger och shower, de visar till och med "Cirque de Soleil" som vi såg i Las Vegas, fast denna gång under bar himmel mitt ute på havet.

Vi utgår från Barcelona så jag, Macke och Ludwig tänkte nu vid löning boka en veckas extra semester där, för bara oss tre. Varken jag eller Macke har varit där förut så det hade varit att upptäcka staden lite. Så om någon sitter inne på tips om barnvänliga hotell i Barcelona så skrik till. Det här kommer utan tvekan bli en resa vi aldrig glömmer, och det är precis såna här minnen för livet jag vill att Macke och mina barn ska få uppleva. Vi åker i slutet av augusti och kommer hem en bit inpå september. Förhoppningsvis har vi fått förskoleplats då för det hade klaffat perfekt om vi kunde skola in Ludwig så han kunde börja när han var 1 år och 10 månader, helt okej ålder tycker jag.

Nu längtar vi galet mycket till augusti!

  • 294 visningar

Gillar

Kommentarer

Maria Jensen
Maria Jensen ,
Barcelona är helt underbart! 😍😍😍
marcusdotter
marcusdotter,
Åh jaså? Då ska du få ge oss massa tips på sevärdheter 😄 ska du och sonja till pingstkyrkan på torsdag? 😍nouw.com/marcusdotter
Maria Jensen
Maria Jensen ,
Ja det kan jag berätta mer om 😍😍 ja på torsdag kommer vi 😍
marcusdotter
marcusdotter,
Jippi! Då ses vi där 😘nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229