Ny vovve, ny frisyr

Jag börjar se slutet på denna sex-dagars jobbvecka. Fredag idag och imorgon väntar kort dag, sen direkt hem till fotbollen, woop woop!

Igår ägnade jag min lediga förmiddag åt att fixa frippan. Tog ju galet lång tid som vanligt fastän jag kommer in innan och visar mitt tjocka hår för att dom ska boka in tillräckligt med tid för att tämja min man. Blir alltid stressigt då det tar tusen år att lägga in alla folieslingor (samt brukar kosta upp mot tusenlappen bara för materialåtgången), så kunden efter fick vänta nästan en halvtimme (fastän jag hade nästan tre timmar till förfogande). Dock var jag lite sen då det blev en kaosig överlämning när Ludwig skulle stanna hos barnvakten. Detta var första gången vi skulle ha en kompis som barnvakt, vi har alltid bara haft våra föräldrar innan, samt korta stunder hos våra syskon. Men nu fick han vara hos Elias, som han känner väl vilket känns tryggt. Tyvärr ramlade Ludwig och slog i ansiktet PRECIS när jag skulle springa till frisören. Så typiskt. Även om det bara var skrubbsår så kom det blod överallt och Ludde blev såklart ledsen. Jag satt och tröstade honom en stund och sen gick vi till lekparken där han började springa efter fåglarna, då gick det bra att jag gick.

Efter det gick det toppen. När jag var färdigklippt hann jag precis hem och hämta Ludde och hundarna innan jobbet. Vi har en extra vovve nu i ett par dagar, en gosig beagle vid namn Coco. Vi klagar inte!

Igår åt vi middag på Pinchos med Mackes mamma och storebror, yummy. Har fått för mig att det är okej att vara lat med matlagningen nu på sommaren, eller är det bara jag som hört det?

  • 124 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229