Nu drar vi!

Dagens kid: Ulltröja från Mini Rodini och chinos från PoP.

Idag var hela familjen i Pingstkyrkan för sång, lek och fika med andra ettåringar. Några av Ludwigs gamla kompisar var där, bland annat Alma och Vigo. Lille Vigo som är två månader yngre än Ludwig har vi träffat sen han var alldeles nyfödd, men idag var första gången som jag märkte av deras vänskap på riktigt. Ludwig har alltid tyckt om att träffa andra barn, så fort han får syn på någon så måste han fram och leka. Men idag när Linnéa satte ner Ludwig så bokstavligen sprang han fram och klappade på Vigos axel. Sen satte han sig på huk, tryckte pannan mot Vigos och tittade på honom innan han borrade in kinden i Vigos nacke. En riktig bamsekram! Sen gick han och klappade på Vigo titt som tätt. Alltså mitt mammahjärta smälte totalt. Jag har inte sett han vara så kärleksfull mot någon annan än Zelda, och kanske mig och Macke. Vår underbara lille kille!

Nu ska jag och Ludwig dra i förväg till Växjö. Macke kommer imorgonbitti när våra kära vänner Rebecca och Daniel ställer upp som hundvakt. Nu när Macke varit pappaledig själv så länge tror jag han inte har emot en egenkväll och att få sova ut på morgonen. Jag har sannerligen inget emot lite egentid med Ludwig! När vi kommer fram med tåget så åker vi raka vägen ut på landet till min kompis Ida och hennes kossor, sen väntar middag hos mina föräldrar. Helgen som väntar kommer inte bli så dum den heller...

Lilla Vigo kommer helt klart bli musiker när han blir stor, skulle alltid krypa upp i Carinas knä när hon drog fram gitarren.

  • OOTD
  • 227 visningar

Gillar

Kommentarer

Lalune
Lalune,
Ååh vi har Carina ute i Jämjö med 😄😍nouw.com/lalune
marcusdotter
marcusdotter,
Hon är fantastisk! 😍👆nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229