Nostalgiska myskläder

Idag verkar lillkillen ta sovmorgon, galet! Kanske hinner jag till och med deklarera idag då dom öppnar tjänsten 07, så störande. Så länge sitter jag med en kopp kaffe och tittar på Unga föräldrar. Har lite blandade åsikter om det programmet, kanske skriver ett litet inlägg om det i framtiden. Hur som helst så har jag letat fram Mackes gamla Sweet-tröja. Alltså sån nostalgi när jag tog på mig denna!! När jag träffade Macke, sommaren 2011, så bodde han ärligt talat i denna hoodien. Träffade jag honom på krogen hade han denna tröjan. Gick han på arbetsintervju hade han denna tröjan. När han lånade sin mammas cykel och kom hem till mig på filmdejt så hade han denna tröjan. ALLTID. Åh va mycket minnen denna slitna hoodien har.

Litelite sliten idag, men det är ju fredag so who cares?! Är lite mitt eget fel för igårkväll när Macke höll på att natta Ludwig så smög jag iväg och mötte mina syskon på Biobaren för ett parti filmquiz. Innan Ludwig gick vi på en del filmquiz men dom är så jääkla svåra (vi brukar komma på typ 7e-8e plats etc). Men jag och mina syskon var tydligen en amazing trio (Ericas kille Martin va med på ett hörn också) och vi kom på tredje plats tydligen! Jag smög hem och la mig innan quizet rättades så jag fick reda på detta imorse, men inte så pjåkigt ändå. Och perfekt att vara borta en timme bara när Ludwig ändå sover och jag är inte ens 100 meter bort. Jag är faktiskt lite stolt om jag får säga det själv! Att lämna Ludwig för två veckor sen var extremt ångestladdat men nu börjar det kännas lite lättare. Mitt nästa mål är att vara borta två timmar men just nu känns det lättare med dom här smårundorna lite titt som tätt.

Egentligen känner jag mig så dum som forcerar att vara ifrån honom, känner "dålig mamma"-klockorna ringa i bakhuvudet ibland. Anledningen till att jag pushar på detta och försöker "träna" mig själv är för att jag ska på möhippa om en vecka.. Det skrämmer ihjäl mig samtidigt som jag är taggad till tusen! Ludwigs fadder ska gifta sig och jag har fått äran att vara brudtärna, och jag vill verkligen göra detta för henne. Kunna ge henne en minnesvärd dag och min odelade uppmärksamhet. Jag försöker tänka att det bara är en dag, detta kommer inte Ludwig ta skada av senare i livet. Han kommer vara nästan 5 månader då och det finns många mammor som börjar jobba eller studerar tidigare än så, därför borde jag klara en dag. Men det går såklart inte att jämföra sig. Macke ska vara på stand by hela dagen i alla fall, och hämta mig så fort det börjar kännas jobbigt. Förhoppningsvis går det bra! Jag vill klara dagen och middagen i alla fall, sen är utgången något jag gärna hoppar. Åh hoppas det går bra!

  • 153 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229