Nationella födelsedagsbarnet

Fredagsfeeling, woop woop! Dock tror jag veckans höjdpunkter redan är förbi men det är inte dumt med lite extra ledighet.


I onsdags på självaste nationaldagen fyllde bästa Macke 27 år. Jag och Ludwig väckte han med kaffe och skönsång (Ludde gnällde mest om att han fick fel färg på vällingflaskan). Men när vi plockade fram presenterna blev det mycket roligare! Ludwig hade varit med och plockat ihop en stor burk godis på Hemmakväll (en salig blandning där det mesta hamnade på golvet) till sin pappa. Utöver det fick han kläder, hudvårdsprodukter från Zlatan (som släpptes samma dag, coolt va?), biobiljetter och sist men inte minst; ölprovning för han och fem kompisar. Tror han blev mer än nöjd av alla presenterna!

Dagen fortsatte med hotellfrukost på Scandic tillsammans med Mackes storebror och mamma, sedan utflykt till Askunga för att sedan åka hem och vila. Macke träffade en kompis innan vi åkte till café mandeltårtan i Ronneby. Då vi fick en barnfri kväll så passade vi även på att ta ett glas vin på balkongen, dela en pizza på Elsa's och avsluta med en efterrätt på Pinchos. När vi kom hem så sov Ludwig och vi tittade på film i sängen. Hoppas det inte blev för mycket för gamle 27-åringen, men jag tror han var nöjd med dagen.

Nu köttar vi veckans sista jobbtimmar innan fredagsmyset med mina killar väntar. YÄY

  • 104 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229