Napp och nästa livsdröm

Igår baaara softade vi. Ludwig vaknade strax efter 05 så när han hade ätit så lät jag Macke ta honom i selen så jag kunde ligga och dra mig i sängen en timme, det var en riktig hit! Får jag göra fler gånger minsann. Och sen blev det en riktigt lugn dag. Den 18e juni 2016 kommer nämligen gå i historien som dagen Ludwig tog napp.

Helt otroligt!! Vi har försökt med detta sen start men inte lyckas. Då han alltid måste hålla på att pilla med något eller vill bli buren så var det en sån omvändning att igår ha han så nöjd. Han började visa mer intresse för nappen för en vecka sen men det var mest grejen att tugga lite på den, sätta in den och sen dra ut den igen som han gillade. Först igår lät han den vara kvar längre stunder. Macke satte sig ned i fotöljen med honom när han suttade och viskade "TITTA! Jag kan sitta ner och kolla på tv!". En helt ny värld för oss då det mest blir tv-tittande när Ludwig sover, när vi bär honom eller när man sitter och leker med honom på mattan och kan slänga något öga på skärmen ibland. Så igår var vi en sväng på stan, tog en fika och på kvällen blev det både glass när solen tittade fram och lite handling på Cityhallen.

Idag får vi se vad vi hittar på. Ser faktiskt ut som solen ska titta fram så jag hoppas vi kan ge oss ut i det fina vädret. Förhoppningsvis ska jag hinna avvara någon timme till examensarbetet så jag kan ha ämne och frågeställning klart sen, så det bara är att börja med att leta handledare i augusti. Känns läskigt och samtidigt väldigt bra att börja med plugget i höst. Jag har inte varit säker på om jag vill börja när Ludwig bara är 8,5 månad men nu känner jag bara att jag vill bli klar med det. Macke kommer inte gå på föräldraledighet förren Ludwig är 10 månader så innan dess har jag hela dagarna ändå. Så det blir mycket plugg kvällar och helger för min del, men då jag pluggat en av mina terminer på distans så har jag rätt bra koll på hur jag ska lägga upp det. Jag håller tummarna för att allt ska gå vägen. En examen i januari hade betytt sååå mycket! När vi till slut jobbar båda två, förhoppningsvis hösten 2017, så kommer vi köra järnet för att spara ihop till vårt drömhus. Det är mitt och Mackes nästa mål nu, så vi får se hur många år det tar innan vi når det.

  • 297 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229