Mors dag

Så nöjd med gårdagen! Detta blev min första mors dag även om jag blev firad med tårta förra året när jag var gravid i vecka 12 om jag inte minns fel. Men detta året blev så mycket bättre!

Under helgens nätter så har jag som vanligt tänkt att "ååh nu ska jag be om sovmorgon", men det blir istället att jag sparkat ut Macke och Zelda på soffan vid tre-fyratiden, mest för att dom snarkar och det är då jag äntligen får Ludwig att somna då han vaknar orolig vid strax efter 00. Sen när Ludwig vaknar igen vid strax innan 06 så har vi suttit och roat oss bäst vi kunnat i sovrummet för att låta Macke sova ut i soffan. Så blev det också igår, Macke vaknade en timme efter oss och kom in och morgonmös lite i sängen. När jag skulle ta morgonkaffet så stod det en stor bukett blommor med en lika stor chokladask bredvid kaffekokaren. Blev så himla glad och tacksam, jag blev verkligen överraskad då jag visste sen innan att Macke skulle bjuda ut mig på brunch. Så detta hade jag inte väntat mig. Men detta var tydligen Luddes presenter till mig. Skitgulliga killar man har!

Sen njöt vi av brunchen på Tre G. Ludwig vaknade 05:30 så vi försökte hålla han vaken lagom tills vi skulle gå till cafét tills 10. Det blev dock bara en powernap under färden, sen satt han med i en barnstol medans vi åt. En fick underhålla honom medans man åt, mest Macke. Sen fick vi sällskap av Sandra och Wictor och då slockande Ludwig igen och sov en timme.

På kvällen fick vi middagsbesök av min och Mackes fina mammor. Vi bjöd på chevréfylld kyckling, Macke bestämde tomat och getost i hälften medans jag ville prova med rödbetor, honung och pinjenötter i några denna gången. En rödvinssky gjorde jag till och sen blev det rabarber/hallonpaj till efterrätt. Nästa gång får jag varva rabarber med jordgubb istället, hallonen gjorde det bara ännu surare. Tur vi hade massa glass.

En superlyckad dag helt enkelt. Jag är så sjukt tacksam över titeln som mamma, samtidigt som jag är hur stolt som helst över min egen mamma. Sen man fick barn själv så förstår man vilket jäkla bra jobb sina mammor gjort. Hur hon och pappa har valt att uppfostra mig och mina syskon tycker jag är helt beundransvärt. Visst finns det lite man själv vill lägga mer vikt på, men blir jag hälften så bra mamma som min egen så blir jag jäkligt nöjd.
Vill även passa på att jag är så impad av Mackes mamma med. Jag och Macke har växt upp rätt olika så jag kan inte sätta mig in i hur hon haft det ensam med tre pojkar. Måste varit så tufft! Och ändå har hon lyckats så bra.
Ja, våra mammor är awesome helt enkelt.

Ludde, jag, min mamma och hennes mamma i julas ❤️

Att bli mamma är verkligen det tuffaste och mest underbara jag någonsin gjort. Så många sömnlösa och frustrerade tårar jag fällt över detta jobb men det finns inget som kan mäta sig med denna lyckan. Att få finnas där för någon, always. No matter what.

#mothersday #happymothersdaymom

  • Bebisen
  • 169 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229