Morgonstund..


(morgonpaus)

Ludwig vaknade som på beställt några minuter efter mig. Så nu har vi hunnit duscha och Ludwigs morgonrutiner (ny blöja, välling och alla sorters krämer). Macke har redan stuckit till jobbet men det är tre timmar till jag själv börjar så jag undrar vad vi ska hitta på innan dess. Jag tänkte först gå till varmbadhuset nu på morgonen men det är bara kallbassängen som är öppen nu, typiskt. Då får vi hitta på något annat helt enkelt, kanske baka scones? JAAAA, så får det bli.


Efter det lägger jag ett serum innan jag drar på dagkrämen. Både dessa som jag använder mig av nu är från Idun, och jag kanske bara inbillar mig men jag tycker de ligger så bra under deras fantastiska mineralfoundation. Vill jag ha en mer täckande grund så drar jag på en CC cream (antingen i kombination eller istället för dagkrämen) innan jag pudrar på Idun minerals foundation. Har precis köpt till Iduns Kabuhki-brush som är galet mjuk.

Många dagar orkar jag inte med alla stegen utan nöjer mig med Eucerin Hyaluron-Filler CC-cream, men visst är det kul att ha sin uppsättning favoritprodukter som man bara älskar att ta på sig? Jag tar gärna emot tips på nya godingar att testa, men nu när jag jobbat mig igenom en del av Apotekets sortiment så är dessa just nu mina förstahandsval.

  • 263 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229