Möhippa!

Gårdagen gick jättebra! Blev en jättemysig och lagom "städad" dag vilket jag tror passade bruden perfekt. Vi började dagen med att kidnappa bruden till en brunch nere vid Djurgårdsslätten, sen red vi ett par timmar på gärdet och sen tog vi oss in till Södermalm. Där fick bruden shoppa lite i en sexbutik och sen satte vi oss i en park och njöt av lite frukt, skumpa och pastasallad. Bruden fick lite göra lite lekar och prata av sig om bröllopet innan vi drog vidare och fixade oss lite inför middagen. Sen kastade jag in handduken och lämnade gänget när dom satt kvar och tog en öl efter maten. Dom drog sedan vidare ut men jag var så glad att jag tog det lungt med alkoholen och kunde komma hem och lägga mig bredvid Ludwig som precis hade somnat för kvällen. En superbra dag! Det kändes så förbjudet lyxigt att unna sig allt detta och jag är så tacksam för denna dagen. Men jag är verkligen inte redo att göra om detta inom den närmsta framtiden, och jag får se om jag känner mig redo att börja plugga i höst.

Innan lämningen igår och första timmen var jobbig men sen gick det rätt bra. Jag som ville att Macke skulle uppdatera mycket om hur det gick men han hörde knappt av sig alls vilket jag faktiskt tyckte var skönt. Det gav mig sånt lugn att Macke klarade hela dagen på egen hand och bara gav fokus på Ludwig. Jag ringde ibland och då busade dom för det mesta och det var så härligt att höra lillfisens skratt över telefon.

Nu ska vi packa ihop oss och ev ta en solig promenad innan vi ska iväg till Arlanda igen. Vi har verkligen haft en superhärlig långhelg här i Stockholm.

  • 122 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Åh vad skönt att det gick så bra! 😍
nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Tack, ja verkligen! 😍 Men lite läskigt va det allt 🙊😁
nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229