Midsommarplaner

Idag ska bli en lugn packdag för imorgon bär det av till sommarstugan i Melbystrand. Dessutom är det lövis med som jag och Ludwig tänkte ta en sväng på. Dock är jag nojjig att dra upp honom bland så mycket folk så jag och Linnea tänkte ta våra killar i bärselen. Perfekt bland folkmassorna, och dessutom när man har ergonomisk sele med så både jag och Ludwig inte får ont. Det är en ergobaby orginal jag har som jag är helt kär i. Jag älskar att den har solskydd, det kommer nog behövas imorgon. Jag ångrar dock att jag inte köpte 360:n så man kan vända på honom i framtiden. Visserligen är det ju inte aktuellt att vända dom så här tidigt, så än så länge får jag nöja mig.

Vi har velat in i det sista om vi ska fira midsommar här i Karlskrona eller inte, men vi kom fram att det blir nog lättast att inte åka på någon midsommarfest så vi kommer istället fira lite lungt med min mormor och lillebror. Och hundarna förstås. Både Zelda och Kiara älskar västkusten och den långa sandstranden. Perfekt att det finns hundbad på vissa delar av stranden med.

Så idag blir det packning som sagt. Man vill ha med ALLT åt Ludwig. Jag måste lära mig att skriva en övernattningslista som man kan checka av varje gång vi ska åka iväg med lillen. Som tur är så försöker jag alltid ha en stående extra skötväska som är till för lite mindre resor. Där finns lite mer än i den vanliga (pyjamas, hudkrämer, termometer etc) och inte så mycket saker till mig själv. Jag älskar att ha dubbel uppsättning så att allt kan stå rätt redo. Samma sak med min necessär. Hatar att packa sånt så jag har dubbelt av allt och färdigpackat så att man bara kan dra med den när man ska någonstans.

  • 229 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

linarebecka
linarebecka,
Är detta pops?:)nouw.com/linarebecka
marcusdotter
marcusdotter,
Jajemen! Har bara svarta och marinblå men ska nog köpa på mig ett gäng fina mönstrade och hoppas att dom sitter lika bra 😃nouw.com/marcusdotter
ÄmmaRickardsson
ÄmmaRickardsson,
Vilken söt en 😍nouw.com/ämmarickardsson
marcusdotter
marcusdotter,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229