Matstolsbygge gone wrong

Alltså vilken jäkla dag. En helt perfekt dag som har förstörts av bygget av Ludwigs matstol. Idag tyckte jag var en bra dag att ta tag i det, när det var som finast väder ute. Höll på i timmar innan jag gav upp och gick en långpromenad i solen istället (that's right, vi kan göra det nu med sittdelen). Hemma igen så försökte jag mig på skiten igen. Blev galen och ringde Macke och beklagade mig. Han peppade upp mig att lämna skiten där, så då tog jag återigen mitt pick och pack och åkte till öppna förskolan. Var så kul att träffa mammisarna och deras pluttebebisar!

Sedan kom Macke och plockade upp mig på väg hem från jobbet, och vi stannade och köpte glass i det fina vädret. Vi åkte hem och lagade lite smarrig middag innan vi gick och fikade med ett par kompisar. Nu har jag och Ludde lagt oss och lämnat pappsen till den där helvetesstolen.. Tur att han är bästaste bäst och löser det så bra.

Min räddare i nöden!

  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Åh vad fin Bakrund du har gjort! Det påminner om Lunarstormtiden när alla hade fina presentationer 😍😂nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Tack snälla! Haha åh lunarstorm ❤️ jag vill inte ens tänka på hur "fin" min presentation va 😂nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229