Mackes fan club

Idag har jag och Ludwig matchat med våra "M"-tröjor, som för oss står för vår egna superhjälte här hemma. För oss är Macke verkligen nummer ett.

Jag har kämpat på med min PMS idag hehe. Som tur är har jag kunnat få ur den en del frustration i kämparglöd och skrivit några sidor ex-arbete. Och mycket matlagning har det blivit idag. Jag har kokat äpple/aprikosgröt och gjort spaghetti & köttfärssås till Ludwig, och även helstekt kyckling och gjort pastagratäng till oss. Man hinner med så mycket när man är två här hemma!

Nu ikväll har vi gjort ett besök i simhallen med Ludwigs bebiskompisar Vera och Nils, och deras föräldrar. Så kul när vi även kan få med oss papporna på lite aktiviteter. Det blev som vi hoppats efteråt, att Ludwig däckade på vägen hem. Min pappa var hemma i Karlskrona idag och satt och åt på grannrestaurangen vid oss så jag höll han sällskap eftersom Ludwig ändå somnade. Blev även bjuden på en Tobleroneparfait, mums! Nu ska jag och Macke ägna oss åt vårt fotoalbumsfix, så MYSIGT!

  • 162 visningar

Gillar

Kommentarer

Lalune
Lalune,
Va fina ni är 😍 Hade varit kul om du ville skriva lite av de recepten på barnmat som du använder 😄 nouw.com/lalune
marcusdotter
marcusdotter,
Men tack snälla! Jag brukar mest ta mat som vi använder nu, som spaghetti & köttfärssåsen 😀 sen har jag i avkoket från pastan till rätt konsistens och massa olja (jag använder kokosolja i all hans mat). Gröten kokar jag på havregryn med äpple, sen tillsatte jag torkad aprikos och lite tranbär idag som jag hade blötlagt över natten, och sen ner i mixern med allt (även vattnet från frukten så blir den lagom lös) 🤗 hälften av äpplegröten tillsatte jag på samma sätt katrinplommon 😊 det enda svåra är att få med tillräckligt med järn men aprikos (och även katrinplommon) ska innehålla rätt mycket så drf tillsätter jag just det 😊 allra bäst är nog att smula ner paltbröd men det har jag inte hunnit köpa hem än 🙈😘nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229