Macke friade.. I PARIS!

Gode gud, vilken omvälvande helg detta har varit. Äntligen var det dags för min hemliga utflykt som Macke gett mig i 25-årspresent. Och det var en utflykt som hette duga! Först bilade vi ner genom Skåne och jag funderade över vilken stad vi skulle hamna. Då vi bara skulle vara borta en helg tänkte jag aldrig tanken att vi skulle flyga någonstans. Men mycket riktigt så körde Macke in på Hyllies parkeringshus och drog fram passen. Här började jag studsa av glädje, fastän jag inte fick veta vart vi skulle än. Ut och resa på tu man hand med Macke igen, gud vad läskigt att åka ifrån Ludwig (som var i jättegoda händer hos farmor) men ändå så underbart med lite egentid med Macke. När vi kom till Kastrup var han himla noga med att inte låta mig se boardingpassen utan jag fick hålla mig HELA vägen till gaten.


Gissa om jag blev lycklig när PARIS lyste över disken!?

Så jäkla najs att åka till kärlekens stad. Väl framme så strosade vi runt mest hela helgen och kollade på de sevärdheterna vi helst ville se. Macke ville gärna upp till Eiffeltornet och jag var lite tveksam då jag minns de urlånga köerna, en gång där uppe räcker för mig. Men för Mackes skull så ville jag såklart offra mig. Men ååååh, vad drygt det var! Alla ingångar var inte öppna och det var sååå lång kö. Vi stod nog i kö en timme (och jag gnällde hela tiden, stackars Macke) innan vi till slut gav upp. Då hade vi kommit drygt halvvägs där nere men på andra våningen skulle det OCKSÅ vara en timmes kötid. Jag ville verkligen inte ägna hela kvällen åt att frysa ihjäl och vi hade dessutom bokat en båttur med middag på kvällen så vi gick tillbaka till hotellet istället.

(Inte visste jag att Macke hade haft med sig en förlovningsring in genom säkerhetskontrollen och tänkt FRIA uppe i Eiffeltornet.. Dumma gnälliga mig!)

Efter vi värmt oss och jag klätt på mig lite mer så gick vi och satte oss på ett café vid floden i väntan på båten. Till slut, efter lite försening, så satt vi på båten och blev serverade vår tre-rätters. Hur mysigt som helst att glida runt på Seine och äta mat. Efter varmrätten skulle Macke upp på däck och röka och jag följde med för att kolla på utsikten. Återigen gnällde jag över kylan så jag hoppade runt som en jojjo för att hålla mig varm.
-"Kan du stå still??", ropade Macke.
Sedan började han prata sådär cheesy (men så fint) om vårt liv och hur mycket han älskade mig, att han alltid ville vara med mig. Jag kramade och kysste honom och sen pekade han på Eiffeltornet för att få mig kolla dit. När jag vände mig om gick han ner på knä! Sen fifflade han fram en liten ask med en ring och sa de bästa orden jag hört i mitt liv (nästefter när han berättade att han var kär i mig):

-"Vill du gifta dig med mig?"

Sen är allt lite dimmigt haha, jag blev sååå glad och chockad och fick knappt fram mitt JA. Alltså jag har gått och längtat och hoppats i flera år att Macke ska fria och föreställt mig hur det kunde vara men ändå kunde jag inte riktigt greppa detta. Det är mest nu i efterhand som det har sjunkit in, där och då kändes det helt orealistiskt att han friade. Men FAN va bra det kändes!

När vi klev av båten firade vi med champagne på ett lite finare ställe och allt kändes så bra. (Aldrig kostat på mig champagne heller, vuxenpoäng helt klart.) Nu bara njuter vi av nyförlovningen och spånar på våra framtida bröllopsplaner. Kort och gott är vi i en fantastisk bubbla just nu, känner mig så otroligt kär i min underbara fästman. Att han gjort detta fina för mig bara visar på hur BÄST han är. Älskar dig Macke, tills döden skiljer oss åt! 

  • Kärleken
  • 1 031 visningar

Gillar

Kommentarer

MadeleineKjellberg
marcusdotter
marcusdotter,
mammashus
mammashus,
Grattis, vad roligt! 😍❤️nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Tack snälla! 😍💕nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229